Showbiz

Milan Stanković: Imao sam nesreću da se pojavim u Zvijezdama Granda

Nekadašnja Zvijezda Granda, Milan Stanković, kaže da je činjenica da je bio dio tog takmičenja – nesreća za njega i njegovu karijeru. Pop-folk pjevač smatra da mu je Grand donio epitet narodnjaka što, kako ističe, nije njegov fah.

“Imao sam nesreću da se pojavim na Zvijezdama Granda, ali to što mogu da plivam u svakom žanru jeste moja prednost, od roka, popa, do hip-hopa i trepa. Kažem “nesreću”, jer mi je to takmičenje automatski dalo predznak narodnjaka, iako to nikada nisam suštinski bio. Meni kao umjetniku je važna sloboda da se svakog puta drugačije izrazim”, objašnjava Stanković.

Medijske navode da se podvrgao estetskim korekcijama i dalje negira.

“Nemam šta da negiram, a nemam ni kome da se pravdam. Svakako, ako to poželim, uradiću. Ipak, sve u svoje vrijeme”.

Napominje da mu je velika želja da uradi duet sa Jelenom Karleušom koja je nedavno pohvalila njegov muzički i modni stil.

“Karleušu obožavam, jer je kraljica šou-biznisa. Kada vas neko takav samoinicijativno pohvali, mislim da bi bio red da konačno nađemo pjesmu i snimimo taj duet. Samo čekamo da se desi ta pjesma i mislim da bi bilo mega. Naši fanovi nas konstantno zatrpavaju porukama i očekuju to od nas”, kaže Stanković za Svet.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pošto je kilo u
Gost
Pošto je kilo u

Ko je ovaj ribar?

cccccc
Gost
cccccc

Šta ovaj glumi ??

Budimo realni
Gost
Budimo realni

И ми см имали несрећу да се појави Гранд па да започне Звијезде Гранда па да се ти појавиш и још да ЦДМ пискара о вама. Много и за 100 живота.

junacino
Gost
junacino

Bogami kad je on nastupao u Zvijezdicama Gradna, pobjedio je veliki gospodin i vrstan muzicar – Dusan Svilar! Tako da nije bas nesreca.

Frki
Gost
Frki

Da ti nije bilo ZG prodavao bi Krompir na pijaci !!!!

MeMe
Gost
MeMe

Nesrećnik .

Rajko
Gost
Rajko

Ne dipr kinez, cus umjetnik. Bolje bi se izrazavao na gradilistu nedje da peres mjesalice…

Send this to a friend