Showbiz

Miler se predozirao, fanovi krive Arijanu Grande za njegovu smrt

Mladi reper Mek Miler (26) pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji. Iako autopsija još uvijek nije urađena, istražitelji sumnjaju da se predozirao.

Njegovi fanovi obršili su se na Arijanu Grande sa kojom je bio u vezi i krive je za njegovu sklonst ka porocima i smrt.

Arijana i Mek su bili u vezi šest godina, a raskinuli su prije nekoliko mjeseci. Pjevačica je ubrzo našla novog dečka, komičara Pita Dejvidsona.

Za to vrijeme, Miler je radio na svom novom albumu, ali se odao i porocima. Kada je prije nekoliko mjeseci, Miler pijan udario u zaštitnu ogradu i pobjegao, Arijanu su napali kako je upravo ona kriva što mu je toliko teško i što pije.

Pjevačica je tada izjavila da mu ona nije “ni majka, ni bebisiterka”, ali da joj je stalo do Meka i da je stalno podržavala njegovu trezvenost.

“To što krivite mene da sam ja odgovorna za njegova sra*a je veliki problem”, napisala je pjevačica, objasnivši da je reper svoje poroke držao pod kontrolom dok su bili zajedno.

Sada, dan nakon njegove smrti, Arijanini profili na društvenim mrežama su zatrpani prijetnjama i uvredama.

“Ovo je jezivo, ti si ga ubila”, “Nadam se da će se Pit ubiti kada i njega ostaviš”, “Hej, da si ostala s njim, možda bi još uvijek bio živ”, “Mogla si da mu spaseš život”…

Ona se isključila sa društvenih mreža, kako se ne bi dodatno uznemirila.

1 Komentar na "Miler se predozirao, fanovi krive Arijanu Grande za njegovu smrt"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend