Showbiz

Milica Dabović na intimnim fotografijama zaradila 136.000 eura, pa donijela drastičnu odluku: Dovoljno sam trpjela

Milica Dabović ne prestaje da intrigira javnost nakon što je otvorila profil na platformi OnlyFans i počela da zarađuje na svojim provokativnim fotografijama. Nekadašnja košarkašica navodno je već inkasirala 136.000 eura, ali se teško nosi sa kritikama koje prate njen “poslovni angažman”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

Dabovićeva se sada oglasila na Instagramu, gdje je uputila kritiku svima onima koji su je negativno komentarisali, ali i novinarima koji izvještavaju o ovoj temi. Kako je istakla, javnost je ta koja je stala na put njenoj sreći.

Saopštenje Milice Dabović prenosimo u cjelosti.

“U nekom od svojih čestih, poznatih ludila, došla sam do saznanja da meni nije od velike važnosti šta ljudi pričaju i misle, šta novinari pišu, šta voditelji pitaju!

Meni je najvažnije kako se ja osjećam, da budem iskrena NE sa drugima, nego prvo sama sa sobom, a onda i idem dok god mogu da pratim tempo! To sam što jesam, ne može me niko ugurati u kalup jer je meni i svemir tijesan… Ne može me niko učiti koracima jer ja sam rođena sprinterka, bila proglašavana kao najbolji kradljivac lopti i dobila brojna priznanja! Ne možeš me ni dovesti u red jer sam godinama kapiten!

Ne mogu po šablonu jer ga osmišlja moj um: ne mogu biti mala kada mi je srce veliko, ne umijem biti lagana kada je sve oko mene teško, nisam mirna kad mi je duh nemiran, moje biće je neuhvatljivo, a mašta je ogromna! U meni dobrota živi.

I opet sam ponosno stavila osmijeh na lice. Vješto stavila osmijeh na lice i kada mi do života nije. A u dubini duše… razmišljam šta je sa ljudima, zar su toliko zli, podli i zajedljivi, da li je moguće da jednu riječ nemaju u sebi koja bi usrećila druge, zašto gledaju mane pored toliko vrlina, zbog čega ne vole kada ljubav živi, oživljava i jača? Dovoljno sam trpjela! Dotakli smo dno! OPROŠTENO VAM JE! Povlačim se iz medija”.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
AnonimousPrimusMili
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Od sada radi samo kao virtualna striptizeta. Manje se nervira a unosno je.

Mili
Gost
Mili

Pored jelke fali ves na susacu.

Send this to a friend