Showbiz

Mima Karadžić u Ulcinju kupio vilu od milion eura

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić odlučio je da kupi vilu nadomak Ulcinja vrijednu milion eura. Kuća je stotinak metara udaljena od plaže, a godinama je planirao da je kupi, prenose portali.

“Prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno, došao je na ideju da kupi velelepnu vilu od dugogodišnjeg prijatelja koji već godinama ne živi u Ulcinju, a ima jednu od najljepših kuća u prestižnom dijelu grada stotinak metara udaljenom od plaže”, priča izvor i otkriva da je glumac dobio odličnu ponudu zbog koje je kupovina milionske nekretnine brzo dogovorena.

“Čovjek koji Mimi prodaje vilu prije nekoliko godina odvojio je četiri apartmana koja je tokom ljeta izdavao strancima. Svaki ima luksuzno kupatilo, ogromne sobe i kuhinju sređenu po posljednjoj modi. Iako je vila od mora udaljena vrlo malo, ima dva bazena, od kojih je jedan zaista ogroman. On gotovo i da nema šta da ulaže, sem sitnica. Pošto je i sam planirao da izdaje apartmane, sve kockice su se sklopile i ako sve bude kako treba, već sredinom avgusta počeće s poslom”, navodi izvor i objašnjava da Karadžić još nije isplatio nekretninu već će to raditi u ratama.

 

77

avatar
1000
58
19
0
 
60
KomnenSjeverna KorejaiznogudpgVelikaMirjana A.R.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komnen
Gost
Komnen

Sa luksuznim, trokrevetnim kupatilima…

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

e propalo se

Velika
Gost
Velika

Vrlo nesimpatican covjek.Zamislite Mima sa Durmitora poznavalac vina.Malo Srbin,malo Crnogorac.Ne svidja mi se ni njegova gluma sa .Kad govori ekavski sa Naglaskom .Isto vazi i za Andriju Milosevica.Sto se tice kupovine vile ,ne interesuje me.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Srećno mu bilo. I, to je samo njegova stvar.

djesmomito
Gost
djesmomito

luksuzno kupatilo je bitna stavka

Dejan milijarde
Gost
Dejan milijarde

Koliko ima godina neće se ženiti kao ja 😂

Velji
Gost
Velji

A dje ih nadje ljudi moji?! Umjetnik?!

Rajan
Gost
Rajan

…. ne mogu da vjerujem da ovako pisete o covjeku kog skoro uopste ne poznajete, osim sa malih ekrana…. tacno da je nezenja, ali Mima je imao mnogo , mnogo avantura pa I lijepih vezica sa ljepoticama I obrazovanim damama koja ni u ludilu nebi sjela sa ovakvim koji ga ovako komentarisu…. Srecno ti bilo druze moj I uzivaj….

Panda
Gost
Panda

Djilkoš obični,smuvao ih na ljepotu,jel? Možda na onog narandžastog džipa? Od olimpijade u Sarajevu 84 nije se mašio za džep..A kao glumac stvarno je dobar.On i ne glumi,takav je samo mu je sada frizura bolja od one u filmu -prva bračna noć..Sutjeska šampin!!!

Pravnik
Gost
Pravnik

“Buducnost je u naturizmu “!!!

E,moj Saša
Gost
E,moj Saša

A,čuo sam da mu je zmija u džep….

E,moj Saša
Gost
E,moj Saša

Neka mu je sa srećom,koliko me je nasmijao,legenda,lik…

Faul
Gost
Faul

Srwdinom avgusta ce poceti izdavanje,e propade ti sezona moj Mima

Ulqin
Gost
Ulqin

Što bi kupovao vilu u Albaniji kad je istu takvu mogao kupiti u Crnoj Gori?

Anonimni
Gost
Anonimni

Moj kum je Djordje… oni cuveni Zorzo…

Senka
Gost
Senka

Mima zasluzuje i preko milion ako obican covjek ima stanove od 50 000

Toni
Gost
Toni

Zašto?

iznogudpg
Gost
iznogudpg

Što? Da nije mima supermen

Send this to a friend