Showbiz

Misli da je Barbika: Vadila rebra, ugradila grudi, a šok tek slijedi

Paris je potrošila malo bogatstvo na implante za grudi i vađenje rebara kako bi izgledala kao Barbika. Međutim, pitanje je šta je zaista postigla ovom hirurškom vratolomijom i šta će biti kad ostvari ono što još uvijek priželjkuje.

Nekada nesigurna i stidljiva, Paris Herms do sada je potrošila 30.000 funti da bi izgledala kao živa lutka, a u međuvremenu je uradila i na hiljade bjuti tretmana da bi ličila na Barbi.

Najprije je sa 17 godina uvećala usne, a sa 18 grudi. Ipak, nikako nije bila zadovoljna veličinom svog poprsja, pa su se estetski zahvati ređali jedan za drugim.

Kada je napunila 20 godina, korigovala je nos na mjestu gdje ga je svojevremeno lomila, a dvije godine potom imala je još jedno uvećanje grudi. Ni kilogram implanta po dojci njoj nije bilo dovoljno, pa sada planira još jednu operaciju –dva kilograma silikona u svaku dojku!

Između fotografisanja i postova na društvenim mrežama, Paris vježba dvaput nedjeljno i redovno sređuje nokte.

Želja joj je, kako kaže, da odstrani dva rebra da bi suzila struk, da ima najveće grudi u Njemačkoj i da uveća zadnjicu kako bi upotpunila svoj izgled.

I mada danas Paris zarađuje na osnovu svog izgleda, ona je kao djevojčica bila vrlo nesigurna i povučena.

“Imala sam kovrdžavu kosu, bila sam mršava i nosila sam naočare. Od svoje pete godine sanjala sam o tome da izgledam bez mane, otkad sam počela da se igram Barbikom”, rekla je.

Send this to a friend