Showbiz

Mister Bin zbog razvoda izgubio više od šest miliona dolara

Rouan Atkinson

Rouan Atkinson nedavno se pojavio na premijeri svog novog filma “Top Funny Comedian” koji će se prikazivati samo u Kini, prenosi Daily Mail.

Poznato je kako Atkinson uživa snažne simpatije Kineza s obzirom na to da je njegov film “Mr. Bean na praznicima” iz 2007. zaradio preko tri miliona dolara samo u Kini.

Za novi film Atkinson je opet postao čuveni Mister Bin, a zarada koju će dobiti na ovome će mu zasigurno dobro doći s obzirom na nedavni razvod od supruge Sunatre u kojem je izgubio više od šest miliona dolara.

Glumac je sa suprugom bio pune 24 godine, a rastali su se 2015. godine. Razlog razvoda je komičarka i glumica Luis Ford s kojom je Sunatra trenutno u vezi.

Par je punio naslovnice zbog velike razlike u godinama, jer je 62-godišnji Rouan skoro duplo stariji od svoje 33-godišnje izabranice.

Vrijednost Atkinsonovih nekretnina penje se i do 86 miliona dolara, a nakon razvoda njegova bivša supruga živi u 26 miliona dolara vrijednoj vili u centru Londona koju joj je glumac kupio 2014. godine.

Send this to a friend