Showbiz

Modna blogerka dobila prijetnje smrću zbog ove fotografije

Skarlet London, modna blogerka koju na Instagramu prati više od 24.000 ljudi, kaže da je primila mnoštvo prijetnji smrću zbog fotografije koju je objavila. Da li možete da primijetite šta je sporno na njoj?

London je zbog fotografije na kojoj sjedi na krevetu dobila ogroman broj pogrdnih komentara, a pojedini pratioci su joj poručili da se ubije.

Blogerka na fotografiji reklamira vodicu za ispiranje usta, a pozira sa šoljicom u krevetu na kojem su jagode i palačinke, a pored kreveta nekoliko balona.

“Najbolji dani počinju osmijehom i pozitivnim mislima. I palačinkama. I jagodama. I obiljem čaja”, napisala je blogerka, a onda je uslijedio napad.

Pratioci su bili bijesni jer na krevetu nisu palačinke nego tortilje, šoljica koju drži je potpuno prazna, a na krevetu je pokrivač sa njenim likom.

“Tako si lažna, muka mi je”, “Prestani da promovišeš lažni život”, “Imaš loš zadah, zato si sama”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Glumica Amanda Abington takođe se uključila u hajku.

“Nikad se nisam ovakva probudila, pogotovo ovakve kose. Šta je sa ovim helijumom u pozadini? Ko još drži vodicu za ispiranje usta pored kreveta?”, napisala je glumica na Tviteru.

Skarlet London se požalila novinarima kako je mnogi smatraju opasnom za mlade djevojke i da ružne komentare i prijetnje više ne može da podnosi. Ona, naime, smatra da ne daje lažnu sliku života.

Send this to a friend