Showbiz

Momčilo Otašević otkrio sve detalje vjenčanja

Foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

Nakon dvije i po godine veze, i prije nego što na svijet dođe njihova djevojčica, u tajnosti u Crnoj Gori 28. aprila vjenčali su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević.

Glumački par sudbonosno “da” izgovorio je na sceni Centra za kulturu “Nikola Đurković” u Kotoru, a onda je organizovano svadbeno veselje za četrdesetak prijatelja i članova familije u Kotoru. Momčilu je kum na vjenčanju bio dugogodišnji prijatelj Draško Ivanišević, a Jelena je za kumu izabrala drugaricu iz srednje škole.

Foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

“Sve je prošlo kako sam planirao. Pripremio sam nekoliko iznenađenja supruzi. Između ostalog, upriličio sam da joj na klaviru sviraju njene omiljene pjesme, dok su na sceni bile posute latice ruža”, priča Momčilo.

Nakon vjenčanja u Kotoru, mladenci su se sa zvanicama uputili na krstarenje po zalivu, a onda je počela žurka do zore u konobi ”Pirun i Ožica”, odakle je i Petar Petrović Njegoš volio da gleda na Jadransko more.

Foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

“Moj otac Duško iznenadio nas je vatrometom. Na svadbi je bilo veoma veselo, svirali su trio Gump Forrest i Jelena Zvicer, a zapjevali smo i moja supruga i ja. Nakon proslave nisam imao mnogo vremena za odmor, jer spremam premijeru u Crnogorskom narodnom pozorištu, a i u Zagrebu su me čekali kastinzi za nove filmove i serije”, ističe glumac.

Foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

Inače, Momčilo i Jelena upoznali su se na snimanju “Zore dubrovačke”, a zavoljeli 2015, tokom rada na seriji “Kud puklo da puklo”. Snimanje je počelo početkom septembra, a njihovu vezu novinarima je otkrio jedan član ekipe. Hrvatska glumica je baš u tom periodu okončala brak s ugostiteljem Kristijanom Babićem, s kojim ima ćerku Lolu.

“Momčila volim jer je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može da dođe s njim u konflikt. Ne mogu s njim ni da se posvađam. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da ne mogu da se naljutim. Mi se nikada nismo posvađali”, opisala je Jelena nedavno odnos sa suprugom.

Foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

Pošto je gospođa Otašević u šestom mjesecu trudnoće, zasad još ne razmišljaju o medenom mjesecu. Oboje vole Dubrovnik, Konavle, Bokokotorski zaliv, međutim, kako je Jelena u Konavlima sredila kuću koju je naslijedila od bake, najvjerovatnije će to biti prva destinacija koju će posjetiti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend