Showbiz

Monika Beluči: Pogriješila sam u izboru muškarca

U nedavnom intervjuu glumica Monika Beluči govorila je o razvodu od poznatog francuskog glumca Vensana Kasela, sa kojim je bila četrnest godina u braku.

“U tom trenutku sam bila apsolutno izgubljena. Sve što sam gradila toliko dugo je uništeno, a nakon dvadeset godina veze, morala sam da počnem ponovo”, kaže glumica.

Zvijezda je priznala da joj razvod nije bio lak.

“Izabrala sam. Možete biti s nekim dugo vremena i iznenada shvatiti da se to više ne može nastaviti. Razvod je za mene bio vrlo bolan, ali neophodan. Pogriješila sam u izboru muškarca, ali ono što me brine je to da sam počela da sumnjam u sebe”.

Italijanska glumačka diva je takođe govorila o odnosu prema godinama. Poznata je i po pozitivnom stavu prema sopstvenom tijelu i odsustvu straha od starenja.

“Dobro je što postoji fotošop. Imam 52 godine i ne izgledam kao da sam na početku moje karijere. Postala sam druga žena. Ljepota nas štiti, ali ponekad želimo da je se riješimo”, kaže Monika.

“Kada sam bila mlađa, bila sam osjetljivija na ljepotu. Uvijek sam izlazila sa prelijepim mladim ljudima. Danas mi se čini da su muškarci sa borama interesantniji: tragovi vremena na licu i tijelu pomažu da bolje vidimo dušu. Nisam kompjuter: vjerujem svojim osjećanjima, ali svjesna sam i da mogu pogriješiti”.

Moniku sa pravom smatraju jednom od najseksepilnijih glumica, ali ona kaže da ne posjeduje nikakve posebne čari:

“Shvatam da seksualnost zavisi od unutrašnje energije, a ne od starosti”.

Zahvaljujući njenoj energiji, u životu Monika se ponovo pojavila ljubav:

“Sada u mom životu postoji čovjek, ali ne mogu više sebi da dozvolim i otkrijem ko je to. Treba mi privatnost”.

Glumica kaže da je ovaj put sve drugačije.

“Mnogo puta sam se zaljubila, ali nisam bila spremna da prihvatim ljubav. Dugo vremena sam smatrala takve odnose privlačnijim. Ali sada tražim nešto drugo. Počinje novo poglavlje u mom životu”.

Promjene će uticati ne samo na romantičnu sferu, već i na još jednu značajnu promjenu, Monika se seli u Lisabon.

“U vrijeme mog razvoda u 2013. godini, Vensan je ostao u Brazilu i odlučila sam da se preselim u Pariz. Prošle godine sam kupila kuću u Lisabonu i zaista želim da se preselim tamo. Mojoj djeci će se tamo dopasti, s obzirom da je život ljepši nego u francuskoj prijestonici”.

1 Komentar na "Monika Beluči: Pogriješila sam u izboru muškarca"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Stari
Gost

Obicno lijepe zene grijese u tom izboru

wpDiscuz

Send this to a friend