Showbiz Prvi intervju nakon raskida

Moraš da budeš ono što jesi inače živiš u laži

Iako su se ona i Bredli Kuper rastali u junu nakon 4 godine veze, ruski model Irina Šajk otkriva da ne odustaje od ljubavi.

“Da li vjerujem u ljubav? Naravno, ja uopšte nisam protiv toga!”

Šajk kaže da razumije zašto se diže tolika fama oko njihove romanse, koju su pak pokušavali da drže u tajnosti.

“To su samo ljudi. Ako nešto nemaš, želiš da ga imaš. To je zavjesa koju pokušavaš da razgrneš, pretpostavljam – radoznalost.”

O njima kruže već mjesecima razni tračevi, a vrijeme je pokazalo da najbolje funkcionišu kad su razdvojeni. Iako su pokušavali da je pronađu, iskra sa početka je nestala.

Ipak, oni su maksimalno posvećeni ćerkici Lei de Seni.

“Moraš da budeš ono što jesi sa svojim djetetom, inače živiš u laži. Recite mi jedan razlog zašto bih ja morala da nosim duže suknje samo zato što sam majka. Ne, ne vjerujem u to. Zašto bih mijenjala ono što jesam zato što sam nečija majka”, tvrdi Irina.

“Svaki put kad mi ljudi šalju cvijeće, pomislim – pošaljite mi paradajz! Niko više ne šalje pisma”, kaže Šajk.

“Žene su one koje drže sve pod kontrolom, podižu djecu, rade, a kad se vrate s posla, kuvaju i čiste i obavljaju sve teške poslove! U Rusiji nismo imali muškarce oko nas. Sam naučiš da zakucaš ekser, zakačiš zavjesu, ja čak znam i da zasadim krompir i krastavac, jer u Rusiji tako preživljavaš zimu”, otkrila je Irina Šajk u svom prvom intervjuu nakon razvoda od Bredlija Kupera.

Send this to a friend