Showbiz

Muž s kojim je u braku bila samo 12 dana Pameli Anderson ostavio milione

Pamela Anderson

Pamela Anderson se u intervjuu za Varajeti prisjetila uloge u seriji Čuvari plaže (Baywatch) u kojoj je glumila C.J. Parker od 1992. do 1997. godine i rekla da od serije nije zaradila „gotovo ništa“.

„Producenti Bejvoča (Čuvari plaže) zaradili su bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga ko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo“, rekla je Pamela Anderson.

Nakon te vijesti, kako piše Varajeti, a prenosi Index.hr, javio se njen bivši suprug Džon Peters, s kojim je bila u braku samo 12 dana 2020. godine. Rekao je da joj je u testamentu ostavio 10 miliona dolara.

„Uvijek ću voljeti Pamelu. Ostavio sam joj u testamentu 10 miliona dolara. Ona to i ne zna. Niko to ne zna. Govorim ovo prvi put vama. Vjerovatno ne bih trebalo ni da govorim. To je samo za nju, trebalo joj to ili ne“, rekao je za Varajeti.

Pamela Anderson je u intervjuu za ovaj list rekla i da ju je tim koji je stajao iza Čuvara plaže iz 2017. tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali.

„Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, željeli su da glumim besplatno. Rekla sam im: ‘Hajde, ljudi. Mislim, stvarno?’“, rekla je glumica koja je na kraju pristala na ulogu.

Pojavila se samo na kraju filma u usporenom snimku, bez ikakvog teksta.

Inače, uskoro na Netflix stiže dokumentarac “Love, Pamela”, a glumica će objaviti i autobiografiju.

Send this to a friend