Showbiz

Na snimanju novog filma o Bondu angažovan asistent za scene seksa

Otkako se u Holivudu pojavio pokret #MeToo, filmski moćnici i njihove ekipe kao da su stavljeni pod lupu. Iz tog razloga, za snimanje 25. po redu nastavka o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Džejsmu Bondu, angažovana je osoba koja će glavnim glumcima pomoći u scenama seksa.

Zaduženje pomoćniku za snimanje intimnih scena je da sarađuje sa glavnim glumcima, Danijelom Krejgom i Anom De Armas i pomaže im da škakljive scene snime tako da oboma bude prijatno.

Kako je otkrio izvor blizak filmskoj ekipi, sve se promijenilo nakon #MeToo pokreta.

“Sve se pažljivije snima i svim se silama žele osigurati da zvijezde na setu dobijaju svu podršku i potporu koja im je potrebna, pa čak i kada su u pitanju ponekad riskantne scene seksa”, otkrio je izvor i dodao:

“Pomoćnik za intimne scene prisutan je na snimanju u svakom trenutku i radi s Krejgom i novom Bondovom djevojkom, Anom De Armas. Prolazi s njima scenario, a sve kako bi svi bili sto posto sigurni da se i oni osjećaju prijatno u svemu što im je namijenjeno da snime”.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
LeoCgcgLSCG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leo
Gost
Leo

Normalno. Sjeca li se ko sta su onaj producent i Marlon Brando uradili onoj glumici u filmu Poslednji Tango u Parizu? Trebalo da glume silovanje, ovaj se skinuo i stvarno je silovao a producent aminovao.. Ovako bar nece biti nikakve zabune ko je koga i kako

LSCG
Gost
LSCG

Sta? Bond vise ne upire bez Pilulice

Cgcg
Gost
Cgcg

Nije nego nevidi po noći pa treba neko da pridrži svijeću

Send this to a friend