Showbiz

Nada Topčagić ne zna gdje se nalazi: Šta me snađe, zbog Ibrahimovića sam zapostavila baštu

Foto: IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia / Vesna Lalić/Nova.rs

Pjevačica Nada Topčagić posljednjih mjesec dana ne zna gdje se nalazi. Otkako je doživjela slavu na svjetskom nivou zahvaljujući proslavljenom fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, koji je slavio 500. gol uz njen hit “Jutro je”, a potom je uz istu pjesmu bio ispraćen na italijanskom festivalu “Sanremo”, pjevačica je potpuno zapostavila sve obaveze, zbog čega se i požalila u razgovoru za Nova.rs.

Na sve to, kada je dobila informaciju da se njena numera, koju je snimila davne 1989. godine, plasirala na četvrto mjesto italijanske top liste, ona je zbog uzbuđenja sigurno zaboravila da se zove Nada Topčagić.

Budući da je bila rastrzana na sve strane i da je svakodnevno snimala emisije, ona je zaboravila da na brigu o nekretninama koje posjeduje u Srbiji i regionu. U razgovoru za Nova.rs se požalila da je nakon dužeg vremena za vikend otišla u svoju vikendicu u Stare Banovce i obavila sve zapostavljene poslove.

“Ovo je nevjerovatno. Ej, da ja potpuno batalim svoje obaveze! Ma, idi! Ne znam gdje sam. Toliko me je ljudi zvalo. Više ne znam ni s kim sam pričala, ni gdje sam išla. Ali, tako je to kad imaš hit koji je star 32 godne. Znaš li ti šta je Sanremo?! Ma ćao”, prvo se pohvalila Nada, a onda je zakukala.

“Čovječe, zbog ovog ludila i Zlatana Ibrahimovića zapostavila sam baštu u Banovcima. Kad sam sa Zlatkom otišla za vikend, imala sam šta da vidim. Sve je zaraslo, trava do koljena, a kuća kao da je pala atomska bomba. Oboje smo zasukli rukave i bacili se na posao. Kosila sam, orala, drljala…. Ma svašta nešto. U kući sam napravila generalku, tako da je sada sve cakum-pakum”, ispričala je Nada.

Ona planira za koji dan da obiđe i Taru, pa odatle da direktno ode u Crnu Goru, gdje takođe ima kuću.

“Uskoro ću da se popnem gore. Ima posla i na Tari. Ne pamtim kad sam bila. Zlatko i ja sve čekamo da krenemo, onda se desi ovo, pa ono. Nikako da krenemo. Šta me je snašlo. Ej, Sanremo”, i dalje ne dolazi sebi Nada.

Podsjetimo, nakon saznanja da je početkom prošlog mjeseca slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pjesme “Jutro je”, Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi. Pjevačici se u jednoj sekundi pomiješalo hiljadu osjećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje. U razgovoru pred kamerom Nova.rs pjevačica se pohvalila da je doživjela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Jak ko konj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jak ko konj
Gost
Jak ko konj

Ne znaš bogami kad imaš kuću đe god okreneš. Da se razumijemo, da Bog da imala još toliko ali ne mlatunjaj bez veze. Sad za Nadu Topčagić zna i Alessandro,saobraćajni policajac iz Firence 😀

Send this to a friend