Showbiz

Najluđi paparaco momenti sa pop zvijezdama

Bez obzira na to šta mi mislili o njima, niko ne može poreći da su nam paparaco fotografi donijeli neke od najšokantnijih, ali i najsmješnijih video snimaka pop zvijezda. Dok čekate neke nove paparaco snimke, zabavite se uz ove koje slijede, a koji su postali legendarni.

Kejti Peri

U prvom videu na ovoj listi imamo Kejti kada je odlazila iz jednog kluba i išla ka svom autu. Naravno, napolju su je čekali paparaci. Kada je upalila auto počela je da trubi paparacima da se pomjere sa puta. Uspjela je da dobije malo mjesta da prođe, ali je jedan fotograf uperio kameru u njenu facu. Pjevačica je u ovom trenutku prsla i počela da viče: “Zar ne znaš ništa o zakonima za paparace kretenčino? Ne smiješ ovo da radiš!” Momak se nasmijao i sarkastićno joj rekao: “Ćao”.

Kanje Vest

Radnja ovog tužnog videa se odvija kod reperove kuće. U to vrijeme tenzija između paparaca i Kanjea je bila velika pa nije ni čudo što se on razljutio kada su ga dočekali pred kućom. Paparaco postavlja pitanja, a Kanje ga psuje.

Britni Spirs

Neki od najbizarnijih i najpoznatijih paparaco momenata desili su se u trenucima kada je pop princeza bila njihova žrtva. Iako je ovaj video prilično čudan, na njemu nećete vidjeti Britni kako brije glavu, drogira se ili vrši nuždu. Ovaj video je čudan zbog svih nasumičnih dešavanja u njemu. Brit Brit prvo traži svoju memorijsku karticu, paparaci joj pomažu da je nađe i ona potom uskače u auto sa jednim fotografom i odlazi u prodavnicu do toaleta. Sve je bilo vrlo haotično i tužno jer se vidi da slavna pop umjetnica nije baš bila “sva svoja”.

Džastin Biber

Paparaci su zabilježili i kada je mladi kanadski pop pjevač udario obožavatelja nakon što je pokušao da ga dodirne kroz prozor automobila.

Bila je to vijest dana u svijetu šou biznisa, a mnogi su stali u odbranu Bibera jer nije baš prijatno da vam se neko zavlači u auto kroz prozor i pokušava da vas dodirne.

 

Send this to a friend