Showbiz

Najpoznatija diva na svijetu pokazala kako izgleda u devetoj deceniji života

Iako je zagazila u devetu deceniju svog života, holivudsku divu Džoan Kolins nikada nismo imali prilike da vidimo bez besprijekornog make-upa na licu. Ipak, glumica koja je planetarnu slavu stekla ulogom zloće u “Dinastiji”, dopustila nam je da prvi put vidimo njeno lice, onako kakvo jeste.

Iako niko ne može da opovrgne kako je Džoan Kolins jedna od onih žena koja zna kako da nosi svoje godine i da stari dostojanstveno, 85-godišnja holivudska diva ne izlazi nikada i nigdje bez šminke.

I to poprilično upadljive. Crveni ruž, vještačke trepavice, tuš za oči i nekoliko slojeva pudera su njen zaštitni znak otkako je postala planetarno poznata.

Upravo je zbog njene neumoljive potrebe da i nakon gotovo 70 godina karijere uvijek izgleda dotjerano, mnoge iznenadila svojim posljednjim podvigom.

Naime, Džoan je za potrebe snimanja filma “Gerry” s lica skinula slojeve teške šminke i ogolila ga svijetu.

Budući da joj je u filmu pripala uloga usamljene starice, na setu je nosila periku sa sijedim vlasima, a javnost je po prvi put u istoriji ugledalo njeno lice koje na fotografijama izgleda potpuno neprepoznatljivo. Tim više što su vizažisti konturisanjem dodatno istakli njene bore i podočnjake.

Send this to a friend