Showbiz

Najzgodnija gimnastičarka svijeta u oskudnom trikou od kog zastaje dah: Policija je čuva od progonitelja

Američki mediji već duže pišu o gimnastičarki Oliviji Dan (20), koja nije toliko poznata po sportskim uspjesima koliko po ljepoti, broju obožavalaca i novcu koji zarađuje od svojih video-snimaka i društvenih mreža.

Mlada Amerikanka Olivija Dan ima tek 20 godina i profesionalno se bavi gimnastikom. Ipak, Olivija je još prije godinu dana zaradila prvi milion, i to ne u sportu kojim se bavi, prenosi Sportal.blic.

https://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/gimnasticarka-je-toliko-lijepa-da-moraju-da-je-cuvaju-tjelohranitelji/

Ona zarađuje od prodaje video-snimaka, a posljednji koji je objavila već ima više od 11 miliona pregleda za manje od 24 sata.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

Dok je bila adolescentkinja, Amerikanka je postala zvijezda na društvenim mrežama i upravo tako došla do prvog miliona. Na društvenoj mreži TikTok ima 6.000.000 pratilaca, dok je na Instagramu prati 2.100.000 ljudi. Olivija je zbog tako velikog broja pratilaca potpisala niz sponzorskih ugovora i to čim je postala punoljetna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Dunne (@livvydunne)

“Želim da budem uzor mladim djevojkama. Želim da budem dobar primjer i da im pošaljem poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim da sebi stvaram pritisak i pokušavam da se poredim s drugim ljudima. Pokušavam da pronađem ravnotežu između studija, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti”, rekla je Amerikanka za britanske medije.

 

Podsjetimo, Olivija Dan je bila član gimnastičarske reprezentacije SAD i trenutno nastupa i za koledž iz Luizijane.

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
AkmoteJokosvizajednoNarcis ZgubidanNK grad
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
svizajedno
Gost
svizajedno

…. divna, mala ali sočna …. 👌🌹

Akmote
Gost
Akmote

Kao da drugu komentarise kad odete u ribolov… Previse perverzno…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

E,drzmzg,ne kaže se džabe:u malu bočicu otrov stoji,mala je bila i Hajduk Velkova Čučuk Stana ali je bila živa vatra čak i u boju.

Kotoranin90
Gost
Kotoranin90

Nase djevojke su najljepse i najbolje, samo da ne postanu feministikinje kao ove na Zapadu. Od takvih treba bjezati kao od djavola.

Joko
Gost
Joko

Sve si ih na zapadu upoznao? 😂😂😂😂😂

drzmzq
Gost
drzmzq

ništa posebno. đeOjka ima 158 cm.

NK grad
Gost
NK grad

Ali dinamitna.

Send this to a friend