Showbiz Mjesecima se nagađa ko će preuzeti Elizabetinu krunu

Napokon je i to dočekao, princ Čarls imenovan kraljem

Mnogi su mediji u posljednje vrijeme pisali kako će krunu 71-godišnjem princu Čarlsu oteti njegov stariji sin, 37-godišnji princ Vilijam. Međutim, kako piše “New Idea”, princ Čarls konačno je dočekao da bude imenovan kraljem.

O tome ko će i kada, nakon 94-godišnje kraljice Elizabete II, preuzeti krunu i sjesti na britansko prijestolje, nagađa se već mjesecima.

Naime, kako je za spomenuti medij otkrila stručnjak za kraljevsku porodicu Peni Džunor, pandemija koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet, princu Čarlsu je izuzetno pogodovala pa je 71-godišnjak tako, nakon što je i sam prebolio Covid-19, iskoristio izolaciju kako bi se više zbližio s fanovima.

Putem svog službenog Instagram profila britanski prestolonasljednik svakodnevno je komunicirao sa pratiocima, čime se povećala i njegova popularnost na spomenutoj mreži. Veći broj ljudi dobio je priliku da posluša šta im princ ima reći pa su se samim tim mnogi uspjeli i poistovijetiti s njim.

Upravo zbog toga, Peni navodi kako je Čarls neslužbeno imenovan kraljem Instagrama zbog svog angažmana na ovoj društvenoj mreži u posljednjih nekoliko mjeseci.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
TinkulicaMuljavi@FordupeNarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muljavi@
Gost

A Kamila je sad kraljica….ili je ostala princezaa!!! Divnooo !!

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Kamila ko svaka kamila,no ne znam ima li jednu ili dvije grbe?Ako ima dvije nema zime za nju ima dosta mjesta za zalihe viskija.

Fordupe
Gost
Fordupe

koja budalastina od naslova

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ipak ti je korona donijela pravu krunu,bravo care.

Send this to a friend