Showbiz

Nataša Bekvalac bez trunke šminke zadivila prirodnom ljepotom: Da vidite kako ova lutkica zapravo izgleda

Regionalna pjevačica Nataša Bekvalac vrijeme prije leta iskoristila je za jedan selfi.

Naime, podijelila je na svom Instagramu fotografiju sebe u potpuno prirodnom izdanju. Njeno lice bez šminke, bez filtera, bez fotošopa – oduševilo je njene obožavatelje.

“Kada smo se već razgolitili, red je i da vidite kako izgleda ova lutkica kada se prvim jutarnjim avionom vraća s koncerta iz Njemačke”, dodala je u opisu.

Nedavno je na društvenim mrežama u jednoj od svojih objava objasnila da nikad nije sanjala da će imati ovakav život te da njen život nije nimalo drugačiji od života njenih pratilaca.

“Imam potrebu napisati vam ovo na baš ovako tmuran dan. Većina onih koji me prate su žene, djevojke, djevojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću skrivati, oduvijek sam to željela i kada je moja muzika u pitanju. Često mi pišete privatno koliko se divite mom savršenom životu, tražite savjete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi”, započela je Nataša.

“Želim vam reći da ne znam dati savjet niti znam nešto više od vas, a moj je život sve samo ne savršen. Možda slike jesu, ali ko još slika tugu? Imam i nje, a čuvam je za neke pjesme i rijetke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je dat baš ovakav put. Dame moje, niko, zapamtite, niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju djecu”, zaključila je pjevačica.

“Zato, navucite najudobnije pantalone, zasučite rukave i dopustite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako griješim. I samo tada može voljeti baš onoga koje njeno srce želi”, poručila je.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
BkjsiMitar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bkjsi
Gost
Bkjsi

A koja je Nataša?

Mitar
Gost
Mitar

Racunaju li se plasticne operacije u prirodnu ljepotu?

Send this to a friend