Showbiz

Nataša Bekvalac: Bože, molim te da nikada više nemam ni dečka ni muža

Foto: Dušan Petrović

Muzička zvijezda Nataša Bekvalac osvrnula se na svoje ćerke te istakla da uživa u ulozi majke, ali i da je njihov odnos podsjeća na nju i rasprave sa njenim sestrama, Kristinom i Draganom.

“Emotivno gledam na sve što rade, kao i svaka majka naravno uključena sam u svaki dio njihovog života. Mislim da se mnogo više svađaju nego moje sestre i ja, mada Kristina i ja se svađamo poprilično identično kao njih dvije, ali nekada ne mogu da objasnim Hani da ona ima 16, a Keti 4 i po godine”, ističe Bekvalčeva.

Na pitanje šta joj trenutno pada teško u životu, odgovara.

“Trenutno mi ništa ne pada teško u životu, ali kada pogledam unazad 15 godina kada je moj život u pitanju, poprilično je bilo žustro. Ne mogu sebi da priuštim da imam loš dan, ali mogu imati loš trenutak i neki događaj. Ušla sam u formu da takve stvari prevazilazim, to je mukotrpan rad na sebi. Ne u određenom periodu, već svakodnevni, bukvalno non-stop nešto čačkam. Da li je to reiki, joga, meditacija, da li je to nešto drugo o čemu ne mogu sad da pričam, ali non-stop rovarim i vršljam po svojoj duši”, priznaje Nata i dodaje:

“Prije nekoliko dana sam doživjela da u jednom trenutku doživim najteži momenat osvešćenja i da mi on u istom trenutku bude i najljepši. Da me je neko prije nekoliko godina pitao da li trenutak može da bude najteži i najljepši, ja bih rekla: “Bože, to isključuje jedno drugo”, ne može ono što je teško da bude lijepo, ali sada nije tako. Svašta može da povrijedi i da me dovede do suza, ali rijetko šta može da me trajno ošteti. Imam svoje sisteme”.

Ističe da joj je želja da nikada više nema dečka ili muža.

“Imala sam žustru raspravu sa bliskim osobama i klela sam, sklopila ruke kao luda žena i rekla: “Bože, molim te da nikada više nemam ni dečka ni muža”. Evo, to je moja novogodišnja želja! To sam poželjela”, rekla je Nataša za Blic.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ja sam
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ja sam
Gost
Ja sam

normalni kad vam pridju vi ih obavezno odbijete a kad vas ljigavci prenasamare onda kukate. ko bi vam ugodio?

Send this to a friend