Showbiz

Nevena Božović: Za mene je ovo veličanstvena godina

Nevena Božović sa suprugom
Nevena Božović sa suprugom

Pjevačica Nevena Božović porodila se krajem avgusta ove godine, kada je na svijet donijela ćerku. Njen partner i ona su naslednici dali ime Anka, a sada je prvi put riješila da otkrije kakav je život u tročlanoj porodici.

“Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom riječju mogu da opišem. To čovjek ne može da razumije sve dok ne doživi momenat kada svoje dijete uzme u ruke”, rekla je Nevena, pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd – Budva:

 

“Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promjene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mjesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo”.

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vrijeme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

 

“Shvatila sam da za moj posao mnogo znači kada se povremeno napravi distanca od svega, jer to daje mogućnost da lakše razdvojimo bitne stvari od nebitnih. U miru, kraj mora, dođe i inspiracija, ali dosta sam reklamirala Budvu. (smijeh). Moram malo i moju Kosovsku Mitrovicu, koja mi donosi poseban osjećaj. Uvijek jedva čekam da odem, što zbog familije, što zbog prijatelja i samog grada. Žao mi je što u sjenci dešavanja, o kojima se najčešće govori kad se pomene Kosovo, ostaju njegove ljepote i divni talentovani mladi ljudi, od kojih su neki još tamo. Neki su otišli, mada su i te kako prisutni”, kaže Nevena za Hello! i otkriva da je ćerku već vodila u rodni grad:

“Prije dvije nedjelje. Imamo sreću što se ne buni ni kada leti, ni kada se vozi. Čim je stavimo u kola, ona već skoro spava”.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
StojcilovicGojko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gojko
Gost
Gojko

Nije vam neprijatno da smarate ljude s njima?

Stojcilovic
Gost
Stojcilovic

A đe neprijatno, uzmu malo para i izbace tekst o “poznatim” ljudima…

Send this to a friend