Showbiz

Niggor pokazao kako izgleda prava ljubav

Igor Lazić poznatiji kao Nigor već godinama uživa u ljubavi sa Suzanom Pažin, a 2015. one su uplovili u bračne vode, i to na intimnoj ceremoniji u mjestu Ljuta kod Kotora. Nikada nije bila tajna koliko je muzičar posvećen supruzi, ali on to svakodnevno dokazuje na različite načine.

Suzana je juče proslavila 33. rođendan, a par je ujedno obilježio i treću godišnjicu vjenčanja, a Nigor je riješio da Suzani javno čestita ova dva lijepa datuma romantičnom, a ujedno i zabavnom porukom na Instagramu.

“Ženo moja, srećan ti rođendan i uspješna treća godišnjica našeg skladnog braka, da si mi živa, zdrava i tako lijepa i kad ja budem stari oronuli đedo. Voli te beskrajno tvoj one and only muž”, napisao je Nigor u svom maniru.

Nekadašnji član grupe “Monteniggers” u nekoliko je navrata isticao da mu brak prija, i da su on i Suzana uigran tim.

“Lijepo je u braku. Poseban je osjećaj reći – ženo moja! Mnogi ljudi pričaju kako je prva godina teška zbog prilagođavanja. Nama nije bila. Četrnaest godina sam stariji od Suzane, ali ta razlika u godinama nikada nam nije predstavljala problem. Mislim da u brak treba ući onda kada se sve kockice slože i kad više nema dilema. Nas dvoje smo živjeli zajedno pet-šest godina prije nego što smo jedno drugom rekli “da” i imali smo dovoljno vremena da se upoznamo. Da smo se vjenčali poslije kratkog zabavljanja, što mnogi danas rade, možda sada ne bismo tako dobro funkcionisali”, rekao je jednom prilikom u intervjuu za “Gloriju”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Puz demon
Gost
Puz demon

Srecno vam sve u zivotu..

Laik
Gost
Laik

Kakav je to Kralj…po mene on je najbolji covjek na estradi a uz to i jako pametan i ako ga nikad nijesam ni vidio a kamo li upoznao.Zelim im svaku srecu i uspjeh i naravno dobro zdravlje i dug zivot.Pozdrav za Niggora

Turbo Supra
Gost
Turbo Supra

Dislajkovao eminem 🙂

Send this to a friend