Showbiz

Nikol Kidman: Konačno sam dočekala da pomjeram lice

Vrijeme voštane figure i porcelanskog lica definitivno je prošlo. Australijska diva Nikol Kidman shvatila je neke stvari, usvojila kritike koje su joj godinama upućivane i napravila korak poslije kojeg ne krije koliko je srećna.

“Istina je, probala sam botoks, ali uopšte mi se nije svidjelo kako je moje lice posle tog tretmana izgledalo. Sada ga više ne koristim i napokon mogu da pomjerim lice i da se ponovo smijem”, iskrena je bila glumica u nedavnom intervjuu.

Nikol je dodala da je probala mnogo toga, uključujući razne estetske zahvate kako bi ostala vječito mlada, ali se uvjerila da osim dobre ishrane i sporta, većina ostalih stvari nema prevelike i dugoročne efekte. U njenom slučaju ovo je ravno revoluciji, jer glumica je godinama poricala da koristi bilo kakve medicinske zahvate na svom licu, a svi koji su je slušali kako to govori slatko su se smijali.

Posebno je bizaran slučaj bio na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu. Tamo je Nikol došla poslije očigledno opsežnih zahvata na svom licu i izgledala je “mlađe nego ikad”. Dok se zanosno osmjehivala i djevojački čedno obarala pogled, na njenom licu nije bilo ni jedne jedine bore! Jedino što je “promašila temu” – svi su bili svjesni da u tom trenutku ima 50 godina i da je sve na njoj plod skalpela i injekcija, ništa nije prirodno. Novinari su joj se otvoreno smijali dok je tvrdila:

“Da budem iskrena, potpuno sam prirodna! Ništa nisam mijenjala na svom licu, niti igdje drugde. Ne pušim, ne pijem i koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom. To je moja tajna”, tvrdila je u Kanu.

Naravno, stručnjaci su odmah bili svjesni da je pored kreme sa zaštitnim faktorom koristila i usluge plastičnih hirurga. Još u januaru ove godine, prilikom pojavljivanja na dodjeli Zlatnog globusa, izazvala je lavinu komentara svojim zategnutim licem na kojem nije bilo moguće pročitati nikakvu emociju. Tada je časopis Life&Style angažovao stručnjake koji su analizirali Nikol i njeno lice i ustanovili da je sigurno obavila barem četiri zahvata. Uz pomoć botoksa izravnala je bore na čelu i između obrva; u obraze je stavila filere (hijaluronske, ili od sopstvenog masnog tkiva) kako bi dobila mladalačku zaobljenost, a stavila ih je i oko usta; kožu je ispolirala laserom, a na vratu (možda i na licu) obavila je takozvani mini fejslift. Kreme sa zaštitnim faktorima i slične gluposti stručnjaci nisu pominjali.

“Jedva sam dočekala da mogu ponovo da pomjeram lice. Neću ponoviti ono što sam radila”, bila je iskrena Nikol Kidman u nedavnom TV intervjuu.

Send this to a friend