Showbiz

Nikola Rokvić: Oprostio bih prevaru

Foto: Dušan Petrović

Poznati pjevač Nikola Rokvić vratio se na muzičku scenu singlom “Pao sam”. Pored toga, odlučio je i da se vrati korijenima tj. muzičkom pravcu koji je njegovao kada se prije desetak godina proslavio – folku. Svoj novi projekat ovih dana planira da predstavi publici, a zaokret u muzičkom pravcu propratio je i novim imidžom te je ošišao svoju dugu kosu.

“U prethodnih šest godina bavio sam se nekomercijalnom muzikom. Nisam želio da pravim kompromise i taj put mi je izgledao kao jedini ispravan. S druge strane, osjećao sam da moja publika želi onog starog Nikolu. Zato sam odlučio da se vratim melosu koji sam preferirao na početku karijere”, kaže Nikola koji je u braku sa manekenkom Bojanom Barović.

“Najčešće joj pjevam pjesmu sa svog prethodnog albuma “Našao sam te”. To je numera koja govori o dvoje ljudi i prvom trenutku kada su se sreli”, priča Nikola za Story.

Kaže da sa majkom dvogodišnje Leone njeguje skladan brak.

“Supruga i ja trudimo se da svoj odnos podignemo na viši nivo i izbrišemo sve te muško-ženske barijere. Vjerujem da jedno drugom možemo sve da kažemo”, navodi Nikola dodajući da je spreman da, zbog ljubavi, oprosti prevaru.

“U stanju sam sve da oprostim, jer vjerujem da je jedini pravi lijek za ljudsku dušu praštanje. Ali isto tako smatram da sve loše stvari koje nam se dogode ostaju zapisane u nama i ne dozvoljavaju nam da se prema osobama koje su nas povrijedile ponašamo kao ranije”.

Send this to a friend