Showbiz Sve zbog tombole

Nina Badrić dobila vikend za dvoje u Crnoj Gori, Bekuta se pobunila

Hrvatska pop pjevačica Nina Badrić dobila je vikend za dvoje u Crnoj Gori na tomboli organizovanoj na jednom svečanom događaju u Beogradu. To nije bilo po volji pjevačici narodne muzike Ani Bekuti pa se pobunila.

“Broj koji je imala Nina je izvučen, pa je izašla na binu kako bi joj uručili vaučer. Riječ je o poklon vikendu u jednom luksuznom mjestu u Crnoj Gori. Nina se obradovala, zahvalila, a onda se desilo to čemu se niko nije nadao”, kaže izvor koji je bio svečanosti.

“Ustala je Ana, počela da maše i da traži mikrofon. Kad ga je dobila, rekla je: “Ja se bunim!”. Nina se nasmijala i upitala u čemu je problem, a Ana joj je odgovorila: “Ja uopšte nisam dobila broj”. Nina je rekla “U redu je, Ana, evo vam broj. Poklanjam vam ja moj”. I dala joj je, tako da će očigledno Bekuta biti ta koja će ići na besplatni vikend, ako bude htjela”, završio je izvor.

Čitavu situaciju objasnila je Bekuta za Alo:

“Dok sam razgovarala sa prijateljima bila je tombola. Moji prijatelji su mi rekli: “Pa, mi nemamo brojeve.” Nasmijali smo se i dobro raspoloženi otišli do bine i ja sam rekla da nemamo brojeve, ali da sam izašla samo da pozdravim dragu Ninu”, rekla je Ana i dodala:

“Dobile smo aplauz zbog šale koju sam napravila i nastavili svi da uživamo u žurki i dobroj energiji. Ja sam proputovala cio svijet zahvaljujući mom pozivu i podvlačim da smo se našalili kada je bila tombola, a daleko da sam imala neku lošu namjeru”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Velimir
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Obadvije ste divne gospodje I veliki pozdrav!

Send this to a friend