Showbiz

Nina Badrić o ljubavnom životu: Osjećaj zaljubljenosti još uvijek je postojan

I dok o muzici i karijeri otvoreno govori, o privatnom životu rijetko i malo progovara. Na jednom od brojnih koncerata kojima joj je ispunjeno ljeto, Nina je ipak šapnula i nešto o ljubavi. Veza s Tinom Bralom, kojeg poznaje odavno, za nju je kaže, prst sudbine.

Ova godina je za Ninu Badrić i više nego uspješna. Osim brojnih koncerata, Nina je dospjela na vrhove top lista, a singlom ”Dani i godine’ osvojila je brojne nagrade.

Nije Nina srećna samo u poslovnom životu. Iako je gotovo godinu dana uspjela da sačuva svoju vezu u tajnosti, sada je više ne krije. Sa 7 godina starijim preduzetnikom Tinom Bralom osjećaj zaljubljenosti i sreće još uvijek je postojan.

“Ne može da splasne nešto što ide prema nekom lijepom životu, i ja ne volim puno da pričam o privatnim stvarima zato što mi se to jednom obilo o glavu, iskreno jako, jako bolno… život je da se živi”, izjavila je pjevačica.

Na Nininoj ruci sjaji i prsten, pa mnogi nagađaju da je riječ o onom vjereničkom. Ipak, po tom pitanju postaje uzdržana.

“Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam da znam samo ja”, zaključila je.

Nina je naime o privatnom životu povukla granicu u medijima kada se razvela od bivšeg supruga Bernarda Krasnića. Nerijetko će kroz razgovor spomenuti tek kako je sve što proživi, ojača.

“Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je da pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi”, smatra Nina.

Ali, neke romantične ”crtice” iz nove ljubavne priče ipak se znaju. Tino i Nina navodno su se poznavali još na početku Ninine karijere, ali ih je život tada odveo u različitim smjerovima.

“Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvijek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu”.

Možda je i zato prošlo već 7 godina od njenog posljednjeg albuma. Novi bi trebao izaći na jesen.

“Moje pauze nisu bile tako duge, ali se jako mnogo singlova dogodilo u međuvremenu. Međutim muzika koju ja radim nije brzopotezna muzika koju možeš brzopotezno prodavati, ili prezentovati. Negdje se temeljim na pjesmama za koje bih ja voljela da ostanu”, kaže Nina.

1 Komentar na "Nina Badrić o ljubavnom životu: Osjećaj zaljubljenosti još uvijek je postojan"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend