Showbiz Publika ne smije da vidi kada je neraspoložena

Nina Badrić: Saglasna sam sa Cecom kad kaže da najbolje izgleda kad se najgore osjeća

FOTO: Vedran Peteh

Pop pjevačica Nina Badrić kaže da sve pjevačice proživljavaju teške momente dok su na sceni. Ipak, to ne dozvoljavaju publici da primijeti. Odgovarajući na novinarska pitanja sinoć u Beogradu, Ninu su pitali da li, kao i u pjesmi Cece Ražnatović, “najbolje izgleda kada se najgore osjeća”, zvijezda iz Zagreba je kazala:

“Saglasna sam sa koleginicom koja je to otpjevala. Što se tiče ovog posla on je dosta specifičan. Mi smo se ovih godina naučile kad smo najgore i kad se najgore osjećamo, nas publika spašava koliko god mi njima damo emociju i ljubav, publika tebe spase na milion načina, ti se poslije koncerta ne možeš osjećati loše”.

Nina je otkrila da bi željela da gluma bude sljedeći stepenik u njenoj karijeri. Gostovala je u bosanskohercegovačkoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”, ali tu je “glumila sebe”. Pokazala je talenat i za imitacije i publiku širom regiona nasmijala oponašajući Severinu, Jelenu Rozgu, Terezu Kesoviju, Josipu Lisac, Miša Kovača… Nina stiče ne bi željela da glumi pjevačicu ili da zaigra u komediji.

“Specijalista sam za emotivne, ljubavne filmove i dramske serije. Lako je glumiti kada imate glumca pored sebe u spotovima, a ja nekako kad su u pitanju nježne balade rado uvijek pozovem nekog od glumaca jer oni ti olakšaju život. To je njihova profesija, oni te sprovedu kroz snimanje brzo i bezbolno. Voljela bih da se oprobam kao glumica u filmu, samo da ne glumim pjevačicu. Voljela bih da glumim domaćicu, majku”, objasnila je ona.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Pcelica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pcelica
Gost
Pcelica

Samo da ne postane saglasna sa Cecinim stihovima: “Da sam krala, krala sam, prešlo mi u naviku…”

Send this to a friend