Showbiz za magazin Hello

Nina Badrić: Trebalo mi je hrabrosti da prekinem laž od braka

Foto: Jelena Balić

Nina Badrić svojom ljepotom plijeni, a divnim glasom osvaja srca publike širom regiona. Ispjevala je mnoge ljubavne pjesme koje prijete da postanu vječiti hitovi, i upravo u njima ispričala je sudbine mnogih od nas. Ljubav na prvi pogled, izdaja, prevera – samo su neki od motiva u njenim prelijepim baladama.

I dok sa osmijehom traga za svojom srodnom dušom, Nina upravo u tim momentima stvara i najljepše hitove.

Nina Badrić svojevremeno je u iskrenom intervjuu za magazin “Hello!” otvoreno govorila o svom braku koji nije opstao. Njena jedanaestogodišnja emotivna veza sa bivšim suprugom, hrvatskim preduzetnikom Bernardom Krasnićem, doživjela je krah 2012. godine, kada su se zvanično i razveli.

Nina priznaje da joj je trebalo mnogo hrabrosti da okonča loš odnos koji su imali kao supružnici, ali da su danas u dobrim odnosima, o čemu svjedoči i to što joj je Bernard prvoj saopštio da je uplovio u novu romansu.

“Svaki razvod donosi bol. Žalite za sobom, a ne za onim što je trebalo biti. Treba da prođe vrijeme dok čovjek ne prežali sebe. Bernard i ja smo uvijek imali fer odnos, bilo je među nama mnogo ljubavi, ali i jako malo razumijevanja. Nismo mi bili “pjesma na prvu”, on je mene dugo osvajao, a ja sam u jednom trenutku popustila”, iskreno je rekla Nina i dodala:

“Lagala bih kada bih rekla da nismo imali mnogo lijepih trenutaka, ali u jednom momentu smo shvatili da oboje dugo patimo u lošem odnosu i trebalo nam je mnogo hrabrosti da raskinemo tu laž. Mnogi ljudi je žive, a da sami sebi ne dozvoljavaju priliku za sreću. To sebi ne bih oprostila”.

“Razišli smo se civilizovano i danas nemam nikakav osjećaj prema njemu, osim osjećaja poštovanja prema naših jedanaest godina. Uvijek mi je govorio da sam najljepša žena koju poznaje, ali da mu je to sasvim sporedna stvar. I danas, kada se slučajno sretnemo, kaže: “Srećan sam što imam najbolju bivšu ženu na svijetu i pritom mislim na tvoju dušu, a ne na tvoju karijeru ili izgled”. Ne sjednemo na kafu, za to nema ni potrebe, ali drago mi je da sam bila prva osoba kojoj je rekao da ima novu ljubav u svom životu. Poželjela sam mu od srca sreću i želim mu zaista da uspije da stvori bolji odnos nego što smo to imali mi”, kaže Nina i naglašava:

“Moj brak se raspao nakon jedanaest zajedničkih godina i to je trebalo preživjeti. Izašla sam iz svega mnogo jača i naučila sam da volim sebe. Trebalo mi je mnogo vremena da nastavim dalje, jer je i moje rastajanje trajalo dugo. No, sada tačno znam šta želim od partnera. Nije mi više važan izgled, leptirići u stomaku ili hemija koja traje na početku. Sada mi je važno da pored sebe imam muškarca koji ima stav, koji me pazi i čuva, razumije, koji je ostvaren u životu i iznad svega, koji je kvalitetna osoba. Razumijevanje i povjerenje mi je na prvom mjestu u vezi i ne bih više pristala ni na šta manje”.

Iako je iza sebe ostavila jedan brak koji nije opstao, popularna pjevačica i te kako vjeruje u pravu, i ljubav za cio život. O tome da ponovo stane na ludi kamen, Nina Badrić svim srcem priželjkuje.

“Vjerujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživjela, nikakav susret koji bi mene promijenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživjeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset”, rekla je Nina.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Josip GrubišićTomislavRozaj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Josip Grubišić
Gost
Josip Grubišić

…..a na drugoj strani Lijepe naše, čeka te tvoja “srodna duša” i ti ćeš ne uskoro upoznati.

Tomislav
Gost
Tomislav

Nada umire posljednja💋

Rozaj
Gost
Rozaj

Ninice lepotice 😍

Send this to a friend