Showbiz za ljubav nema vremena

Nisam prevarila Mustafu, ljubav se jednostavno ugasila

Foto: Blic

Pjevačica Emina Jahović je u posljednje vrijeme posvećena svojim sinovima i poslovnim planovima, prije svega svojim novim kozmetičkim proizvodima i četiri note parfema “Endorphins”.

A za ljubav ona i nema toliko vremena.

“Ljubav je nešto što nam svima treba, pa i meni isto tako. Ja nema vremena, ne za ljubav, nego ni za obrok. Ova šminka i kozmetika koju proizvodim mi je uzela toliko energije, da mi scena teško pada i pisanje pjesama mi teško pada. Ali vjerovatno je to normalno sada u ovom periodu”.

Kako se dugo pisalo i o njenom razvodu od Mustafe Sandala, Emina prizanje da tu nije bilo velike pompe niti ružnih riječi.

“Mustafa je otac moje djece i on je moj jako dobar prijatelj. I dan danas me podržava i mi moramo da ostanemo u dobrim odnosima zbog djece. Moj Jaman je jako zrelo dijete i on ne da da se svađamo ili prepiremo na bilo koji način. Mi nikada to, zaista, nismo ni radili. Naš razvod je bio nekako jednostavan, ako mogu tako da kažem”, navodi Emina i otkriva:

“Ljubav se ugasila. Niko nikoga nije prevario. Niko nije mnogo patio, jednostavno je došlo do razvoda. I vjerovatno smo zato sada i u ovako dobrim odnosima”.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
EminGoran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emin
Gost
Emin

Ne no sam ga ja prevario eee ko te ne zna

Goran
Gost
Goran

A kako ćemo mi bez tvojih pjesama. Samo ti sapunjaj sapune i mani se poezije

Send this to a friend