Showbiz Omaž koleginicama

Normani u jednom spotu bila Britni Spirs, Bijonse, Kjara i Džej Lo

Mlada nada svjetske muzičke scene, Normani, izdala je singl pod nazivom “Motivation”. Pjesmu prati spot inspirisan pjevačicama koje su vladale, a neke i danas to rade, scenom krajem devedesetih i početkom dvijehilajditih godina.

U jednom videu Normani je napravila omaž pop princezi Britni Spirs inspirisana spotom “Baby one more time” i nastupom na jednoj od njenih turneja gdje je nosila providni šešir dok po njoj pada vještačka kiša. Mlada pop zvijezda u spotu je prošetala kao Bijonse svojevremeno u spotu “Crazy in love” 2003, a ponijela je komad sličan onom koji je gospođa Karter nosila na naslovnici prvog solo albuma “Dengerosly in love”.

Izvela je korake nalik na one koje je Kijara imala u spotu “One, two step”, a ponovila je scenu koju je i Dženifer Lopez snimila za svoj spot “I’m real”.

Normani je kazala da je inspirisana pomenutim ženama i da je željela da se vrati u vrijeme kada su nizale hitove. Ona je rođena 1996. godine pa kaže da nije mogla u potpunosti da uživa u njihovom radu, i da bi voljela da se to vrijeme vrati. Normani kaže da joj se dopada što su tada top listama vladale upravo ženske pop zvijezde.

Podsjetimo, Normani je 2018. godine napustila popularni sastav Fift harmony gdje je bila od 2012. godine nakon učešća u X factoru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Смеће од пјесме и досадан вокал али ће пјесма бит пуштана захваљујући попрсју дотичне.

Filip
Gost
Filip

Kijara? Nepismenost na nivou.

Pitch Black @
Gost
Pitch Black @

Dara buba mara….. samo u crnoj verziji.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Mala ima potencijala, vidi se..Hahahaha

Send this to a friend