Showbiz

Novi detalji: Regan i FBI zataškavali Džeksonovo zlostavljanje djece

Foto: Profimedia

Kontroverze o pokojnom Majklu Džeksonu i njegovoj seksualnoj nastranosti ne jenjavaju, a novi detalji pokazuju da je FBI pokrenuo istragu osamdesetih godina o navodnom pjevačevom zlostavljanju dvojice meksičkih dječaka, ali je slučaj obustavljen zbog pjevačeve bliskosti s tadašnjim predsjednikom SAD Ronaldom Reganom.

Izvor koji je radio u odjeljenju za seksualno iskorišćavanje ispričao je za britanski Miror da je dosije o Majklu Džeksonu i zlostavljanju malih Meksikanaca primljen sredinom osamdesetih. U izvještaju se navodilo da “reference nisu pronađene”, što je podstaklo spekulacije da je istraga zataškana.

Sve je više novih podataka kojima se otkrivaju tajne Majklovog života na ranču Nedođija. Dejli mejl je pronašao intervju La Toje Džekson, pjevačeve rođene sestre, koja je 1993. priznala da joj je brat pedofil.

“Majkl Džekson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tihi saučesnik u njegovim zločinima nad malenom nevinom djecom. Ako budem ćutala, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno. Šta bi muškarac od 35 godina radio s dječakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te dijece”, izjavila je tada Majklova sestra.

Dokumentarac “Leaving Neverland” (Napuštajući Nedođiju), koji su nedavno objavili Vejd Robson i Džejms Sejfčak, diže sve više prašine u javnosti.

“Govorio mi je da je najsrećniji sa mnom. U početku, kad bih se probudio, on nije bio u istoj sobi, ali poslije je ostajao da spava sa mnom, a ubrzo su krenule i seksualne aktivnosti. Dodirivao me je, pokazao mi šta su masturbacija, oralni seks, te je nakon toga sve u našem odnosu postalo u službi seksa, a ja sam bio tu da ispunjavam njegove maštarije. Bili smo non-stop zajedno, kao u pravoj vezi”, rekao je u dokumentarcu Džejms između ostalog.

Podsjetimo, Vejd Robson i Džejms Sejfčak su momci koji su, kako tvrde, zlostavljani kao dječaci i Majkl ih je polno iskorišćavao protiv njihove volje. U prvom dijelu dokumentarnog filma govorila je i nekadašnja Džeksonova kućna pomoćnica Adrijan Mekmanus, koja je izjavila da je Majkl “pedofil predator koji je snimao susrete s djecom”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gojko sisa
Gost
gojko sisa

Nazalost, dokaz da šou biznis kontroliše u Americi sve, pa i FBI.

Jovanka
Gost
Jovanka

E vidji mu slike da te ne kunem, talenat ali nesreca teska…

Send this to a friend