Showbiz

Odnos Adrijane Lime i Marka Jarića postao veoma loš, u sve je upleten njen novi muž

Foto: Profimedia

Odnos Marka Jarića i Adrijane Lime ponovo je pod znakom pitanja nakon što je manekenka načinila potez koji bi značajno mogao da ga ugrozi. Ona je, naime, prodala vilu u Majamiju u kojoj je živjela s Jarićem, preselila se s ćerkama i bebom u novu kuću u Los Anđelesu, u kojoj živi s izabranikom Andreom Lemersom, te je srpski košarkaš očajan što će svaki put morati da putuje skoro četiri hiljade kilometara kako bi se viđao s naslednicama, prenosi Story.

Odnos Marka Jarića i Adrijane Lime sigurno će biti bar donekle promijenjen nakon što je manekenka prodala pomenutu nekretninu za 40 miliona dolara. Dio te sume uložila je u kupovinu nove vile, smještene u Los Anđelesu, a ona je koštala 12,4 miliona dolara. Do preseljenja je došlo prirodno, budući da je 28. avgusta na svijet donijela sina, koji je kruna njene emotivne veze s filmskim producentom čiji je posao usko vezan za “Grad anđela”. Njene ćerke nisu se protivile preseljenju, te se porodica nedavno uselila u novu vilu u Brentvudu. Prostrana kuća ima pet spavaćih soba sa istim brojem kupatila, veliku dnevnu sobu, prostoriju za zabavu s bilijarom i pikadom, bioskopsku prostoriju, teretanu i veliki bazen u dvorištu. Djevojčice Valentina i Sijena, koje su oduševljene dolaskom mlađeg brata u porodicu, pristale su na preseljenje bez problema, ali je njihov otac zbog ovog poteza Lime gotovo očajan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Ako se uzme u obzir da je Los Anđeles od Majamija, u kom Beograđanin živi, udaljen skoro četiri hiljade kilometara, a on je veoma vezan za svoje naslednice, lako je zaključiti da bi i njemu uskoro mogla da slijedi selidba. Kada je došlo do selidbe, Adrijanin bivši suprug povjerio se prijateljima rekavši da ne zna šta nosi budućnost. Objasnio je da je to jak udarac za njega jer je veoma vezan za ćerke i da ne zna kako će se dalje s Limom dogovarati oko njihovog viđanja, te da djevojčicama i njemu predstoji naporan i težak period putovanja. Zato bi odnos Marka Jarića i Adrijane Lime mogao da bude ugrožen. Njegova bivša supruga imala je pune ruke posla oko bebe, ali i dekoracije prostrane kuće. Brazilska ljepotica iznajmila je dekoratera, ali je sve radove sama nadgledala i prethodno osmišljavala, te je jasno da se u toj gužvi nije pretjerano bavila Markovim planiranjem budućih viđanja s njihovim ćerkama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Iako Limina nova kuća nikad nije bila zvanično stavljena na prodaju, njeni prijatelji otkrili su da je manekenka svim silama izdejstvovala da baš ona bude nova vlasnica vile, najviše zbog neuobičajeno velikog imanja za ovaj dio grada. Njenog izabranika je najviše očarao kutak za druženje pokraj prostranog bazena, s velikim otvorenim barom i roštiljem, a Lemers je u Holivudu poznat po sjajnim zabavama u vrtu koje često priređuje prijateljima. Oboje su bili očarani i arhitekturom njihove nove vile, budući da po gradnji prije podsjeća na seosku kuću nego na okolne moderne betonske građevine.

Send this to a friend