Showbiz demntuje sve

Oglasila se Severina povodom pisanja da je u vezi sa mlađim vlasnikom vinarije

Nakon što se pojavila vijest da je Severina u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, reagovao je Severinin tim za odnose s javnošću.

“Htjeli bismo da vas informišemo kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kom je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa”, poruka je koju je poslala preko svog tima za odnose s javnošću.

Koliko je poznato, Severina je još u braku s Igorom Kojićem, ali par se već duže vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti. Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantina provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njen sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u aprilu vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za starateljstvo nad sinom i prošla je godina otkako je sudija Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.

Nakon što su se mediji danas raspisali, Igor je na svom Instagramu objavio nekoliko priča posvećenih svecima Srpske pravoslavne crkve.

Ovo nije jedina religijska objava Igora Kojića u posljednje vrijeme. Uglavnom upravo takve prevladavaju posljednjih nekoliko mjeseci. Osim Severine, na Instagramu prati tek dva profila – patrijarha Pavla i profil Poruke svetih otaca.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
MirkaJelaMilenaKoronapivo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirka
Gost
Mirka

Svako treba da vodi racuna o svom zivotu….ako mozes, pomozi drugia, ako ne mozes, nemoj odmagati i komentarisati ruzno. Pozdrav Severini i Igoru, sve najlepse u daljem zivotu…..naravno, svim ljudima dobre volje.

Milena
Gost
Milena

Severina ,drži se za dsn da svom dinu nudeš tu kad mu budeš naj potribnija abrak, ljubsv to je vaša lična odluka i niko netriba komentarisat tuđ život Svoj sredit triba, a u tuđe se nema niko pravo mišat i potkopavat Seve pobjedit ćeš glavu gore.

Jela
Gost
Jela

Naopako, ko je ovako nepismen?

Koronapivo
Gost
Koronapivo

Seve dodji kod mene haha

Send this to a friend