Showbiz

Oglasili se Natašini novi svekar i svekrva

Poslije skandaloznih uvreda koje je njihova ćerka iznijela na račun snajke Nataše Bekvalac, progovorili su i Lukini roditelji.

Lukina sestra Ana Kalinić uoči i poslije svadbe objavljivala je negativne statuse i uvrede na Fejsbuku vezano za novopečene supružnike, koje je odmah nakon što su dospjeli u medije, brže-bolje izbrisala tvrdeći kako je sve u najboljem redu, uprkos dokazima koji su govorili suprotno.

Sa druge strane, Lukini roditelji Radomir i Borka Lazukić raduju se što će uskoro dobiti unuku i jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice.

“Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo šta joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila”, rekao je Lukin otac Rade.

“Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko svijeta”, izjavio je budući djeda i dodao:

“Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta. I sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo cijelu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu koje imaju po dvoje djece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo”, rekao je Lukin otac, koji ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice, čak ni ćerkine uvrede.

Budući da se naširoko pisalo kako je Lukino i Natašino vjenčanje na Ibici koštalo čitavo bogatstvo, Radomir Lazukić prokomentarisao je i taj “detalj”.

“Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslijediće moja djeca. To što pišu da je svadba koštala 100.000 eura je čista glupost. Ni to ništa nije istina”, zaključio je.

Podsjetimo, Nataša i Luka upoznali su se prije nekoliko godina na Ibici, pa su upravo na tom mjestu i sklopili brak 25. septembra, na pjevačicin rođendan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
russ
Gost
russ

Nije ovo kimono,ovo je onaj iz hotelske sobe mantil,kaput ili kako se već naziva…

Kin
Gost
Kin

Ovaj u kimonu

Anonimus
Gost
Anonimus

Samo sam svratio da pročitam, jer nemam pametnija posla. Nataša koja?

momo
Gost
momo

Nemoj Naju da mi diras vidji kakva je…..uhhhhh

Starx
Gost
Starx

Neka ste ovo objavili. Ima i kod nas u komsiluku problema sa jesnom snajkom, da li mozete i tome da posvetite paznju?
Zar vas nije sramota?

Send this to a friend