Showbiz

OHM Mamula Montenegro: Nijesmo dali dozvolu za snimanje Cecinog spota

Mamula

Nakon što su srpski mediji objavili da je poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović snimila spot za pjesmu “Anđeo drugog reda” na crnogorskom ostrvu Lastavica, na Mamuli, oglasila se kompanija OHM Mamula Montenegro koja tvrdi da nije dala dozvolu za snimanje spota na toj lokaciji niti jednoj produkcijskoj kući, niti bilo kojem izvođaču.

Ova kompanija, u čijoj nadležnosti je upravljanje projektom transformacije i rekonstrukcije ostrva Lastavica i tvrđave Mamula, kaže da dozvola nije data iz prostog razloga jer kompanija nije preuzela ostrvo u zakup budući da ugovor o dugoročnom zakupu još nije stupio na snagu.

Svetlana Ceca Ražnatović

“Takođe, nijedan član menadžmenta kompanije Orascom Development Holding kao matične kompanije čiji je dio OHM Mamula Montenegro, uključujući i većinskog vlasnika i predsjednika Odbora direktora, nije imao nikakav kontakt, niti dobio bilo kakav zahtjev produkcijskih kuća koje se bave snimanje muzičkih spotova niti bilo kojeg muzičkog izvođača”, istakli su iz ove kompanije.

Srpski mediji su pisali da je Raznatović doputovala u našu zemlju 10. marta i da se zadržala samo dva dana, kao i da je projekat rađen u tajnosti, jer nije željela da se o tome pretjerano piše.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dora brljaca
Gost
dora brljaca

e sjutra idem i ja da snimim jedan spot tamo.

Black Knight
Gost
Black Knight

Sto ima vas da pita, kad je gospodar zivota i smrti iz Splendida da’ mig da se to realizuje bez placanja banke ikome?!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Samo mi nije jasno sto smeta i ako je snimila spot na Mamuli

Anominus
Gost
Anominus

Tako cuvate bastinu, da je prep… ko i kako stigne. Sramota!

Send this to a friend