Showbiz

OHM Mamula Montenegro: Nijesmo dali dozvolu za snimanje Cecinog spota

Mamula

Nakon što su srpski mediji objavili da je poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović snimila spot za pjesmu “Anđeo drugog reda” na crnogorskom ostrvu Lastavica, na Mamuli, oglasila se kompanija OHM Mamula Montenegro koja tvrdi da nije dala dozvolu za snimanje spota na toj lokaciji niti jednoj produkcijskoj kući, niti bilo kojem izvođaču.

Ova kompanija, u čijoj nadležnosti je upravljanje projektom transformacije i rekonstrukcije ostrva Lastavica i tvrđave Mamula, kaže da dozvola nije data iz prostog razloga jer kompanija nije preuzela ostrvo u zakup budući da ugovor o dugoročnom zakupu još nije stupio na snagu.

Svetlana Ceca Ražnatović

“Takođe, nijedan član menadžmenta kompanije Orascom Development Holding kao matične kompanije čiji je dio OHM Mamula Montenegro, uključujući i većinskog vlasnika i predsjednika Odbora direktora, nije imao nikakav kontakt, niti dobio bilo kakav zahtjev produkcijskih kuća koje se bave snimanje muzičkih spotova niti bilo kojeg muzičkog izvođača”, istakli su iz ove kompanije.

Srpski mediji su pisali da je Raznatović doputovala u našu zemlju 10. marta i da se zadržala samo dva dana, kao i da je projekat rađen u tajnosti, jer nije željela da se o tome pretjerano piše.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend