Showbiz

Ona je najatraktivnija žena na svijetu u 2018. godini

Još od svog nastanka 2000, magazin za muškarce Maxim svake godine objavljuje listu 100 najatraktivnijih žena na svijetu. Posljednjih nekoliko godina ovu laskavu titulu su dobile manekenke Hejli Boldvin i Stela Meksvel, ali i pop pjevačica Tejlor Svift, dok se na vrhu ovogodišnje liste atraktivnih dama nalazi američka ljepotica Kejt Apton.

Kao što je i inače običaj sa pobjednicom, njene više nego provokativne fotografije su krasile stranice ljetnjeg broja (jul/avgust) ovog magazina. Slike su nastale u Izraelu, lokaciji koju je Kejt dugo godina željela da posjeti. Žiri magazina je svoju odluku obrazložio sljedećim riječima:

“Niko tako ne predstavlja SAD kao ovogodišnja pobjednica. Kao i njen uzor, Merilin Monro, Kejt je plavuša zavidnih oblina koja nas razoružava svojim neodoljivim osmijehom, ali nas i impresionira svojim ponašanjem u javnosti i vrijednim radom.“

Kada je saznala da se nalazi na prvom mjestu liste najatraktivnijih žena svijeta, Kejt je izjavila da dosta radi na svom izgledu, vodi računa o ishrani i redovno vježba pa joj je drago što je njen utrošen trud prepoznat i od strane drugih ljudi.

Svoje mjesto na listi najseksipilnijih žena današnjice magazina Maxim su, između ostalih, pronašle i Bijonse, Bela Hadid, Margo Robi i Gal Gadot.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend