Showbiz Zvanično napustili kraljevske dužnosti

Oproštajna poruka Megan i Harija: Više nisu aktivni članovi kraljevske porodice

Hari i Megan od juče službeno ne predstavljaju kraljicu Elizabetu II, moraju da vrate novac koji su potrošili za obnovu njihove kuće u Velikoj Britaniji, i neće imati kontrolu nad tim gdje će se na internetu pojavljivati njihove paparaco fotografije.

Megan Markl i princ Hari od 31. marta 2020, i službeno su razriješeni svih kraljevskih dužnosti, odnosno, i zvanično prestaju da budu članovi britanske kraljevske porodice. Od svojih dužnosti oprostili su se posljednjom objavom na Instagramu profilu Sussex Royal u kojoj su se svima zahvalili na podršci.

“Započinjemo novo poglavlje u našim životima i želimo doprinijeti svijetu na neki drugačiji način. Iako nas možda nećete više vidjeti ovdje, naš rad se nastavlja. Vjerujemo da svaka osoba na ovom svijetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman, kako biste i sami učinili svijet boljim mjestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje”, napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Covjek
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Covjek
Gost
Covjek

Lako je biti svetac ako ti je bog otac. Kazu stari ljidi.

Send this to a friend