Showbiz

Opsesija pop princezom: Operisao se preko 90 puta da liči na Britni Spirs

Brajan Rej je tridesetdvogodišnji Amerikanac koji je opčinjen pop pjevačicom Britni Spirs. Kompleksi zbog fizičkog izgleda koje je imao kao tinejdžer, Brajan je počeo da liječi tako što se trudio da izgleda kao Britni. Za 17 rođendan je tražio nove zube koji izgledaju kao Britnini.

Tako je sve počelo.

U godinama koje su dolazile, Brajan je tražio sve više promjena na svom tijelu. Postao je redovan pacijent plastičkih hirurga, te je nekoliko puta operisao nos, povećavao usne, i laserskim tretmanima uklanjao dlake sa lica i tijela.

Veoma mu je važna koža, tj. njena tekstura, zato mnogo ulaže u to da izgleda mlado i zategnuto.

“Ponosam sam na svoju kožu. Imam 32 godine, a ona je mlada i glatka. Bez dlačica”, kaže Brajan.

Za Britni kaže da je oličenje savršenstva, a novac za operacije da bi joj ličio, zarađuje tako što sa vjerenikom upravlja klinikom koja se bavi prozvodnjom ljekova na bazi kanabisa.

Prije toga, novac je dobijao od majke koja mu je velika podrška u svemu što radi.

“Mnogo radim i zato volim sebe da častim”, kaže Brajan koji se sada podvrgava “vampirskom tretmanu” tj. podmlađivanjmem kože pomoću sopstvene, prerađene krvi.

“Dobro se osjećam u svojoj koži. Ne znam gdje će me ovo moje putovanje odvesti, i ta činjenica sve ovo čini zabavnim”, kaže Brajan.

On nerijetko i nastupa odjeven kao Britni. Ide na časove plesa i uči koreografije legendarnih nastupa i spotova koji čine Britninu bogatu karijeru dugu skoro dvije decenije.

Send this to a friend