Showbiz

Ovaj zgodni Španac je novi Kristijan Grej

Mario Kasas je popularni španski glumac i jedan od najljepših muškaraca na svijetu. Ovdašnjoj publici poznat je po filmu “Tri metra iznad neba”.

On sada igra glavnu ulogu u seriji Instinito rađenoj po motivima erotskog trilera “Pedeset nijansi sive”. Kasas će oživjeti lik Marka Mura uspješnog preduzetnika koji vodi moćnu kompaniju i ima nesvakidašnje seksualne sklonosti, baš kao i Kristijan Grej kojeg je u filmskoj franšizi igrao Džejmi Dornan.

Koliko je ozbiljno shvatio ulogu pojazuje i njegova spremnost da snimi vrlo eksplicitne scene. Zgodni Španac je već u prvim sekundama prve epizode, koja je emitovana prije tri dana, prošetao potpuno nag.

Mario je rođen 12. juna 1986. godine u La Korunji, ali se sa četiri godine preselio sa prododicom u Barselonu. Kada je počinjao glumačku karijeru, morao je da se preseli u Madrid, a u španskoj prijestonici mu se pridružila i cijela porodica.

Njegovi roditelji bili su vrlo mladi kada je Mario rođen: majka, Heidi, imala je samo 17 godina, a otac Ramon 19. Godinu i po dana kasnije na svijet je stigla i ćerka, a španski glumac često ističe da je otac bio taj koji ga je usmjeravao u životu, a majka, braća i sestra bili su njegov oslonac.

View this post on Instagram

By @esquirees 🥊

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Majka se posvetila odgajanju djece, dok je otac radio kao građevinac i stolar. Posao mu je dozvoljavao da se seli, te su tako svi odlučili da krenu sa Mariom kada je dobio prve uloge i budu mu podrška na početku karijere.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
mark
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mark
Gost
mark

Spanci to rade sa mnogo vise emocija,a amere zanima samo akcija i akcija…mislim na filmove!

Send this to a friend