Showbiz

Ovako danas izgleda najpoznatija starleta bivše Jugoslavije

View this post on Instagram

Wynn Las Vegas!!!🇭🇷✈️🍸💃💥

A post shared by Diana Niven (@diananiven) on

Dijana Niven Bećirević bila je najpoznatija starleta bivše Jugoslavije. Proslavila se pošto se obnažena slikala za “Start”, a na njenu ljepotu i seksepil pale su mnoge jugoslovenske, ali i svjetske face.

Karijeru modela započela je krajem 70-tih. Snimila je nekoliko reklama i krasila naslovnicu “Starta” 1976. i “Plejboja” 1981. godine. Samo tri godine kasnije odlazi u Italiju, a poslije uspješne manekenske karijere okreće se novinarstvu.

Radila je kao novinarka dvije godine na italijanskoj televiziji RAI, intervjuisala je papu Ivana Pavla II, družila se s papom Benediktom XVI, dva dana prije smrti intervjuisala je Airtona Senu, a na popis njenih ljubavnika smjestili su se Goran Bregović, Zdravko Čolić, Mik Džeger, Al Paćino i mnogi drugi slavni muškarci.

Kada je komentarisala druženje s Al Paćinom, izjavila je da je bio previše prestrašen paparacima i da od njega nikako nije mogla da napravi muškarca, kao što ni on od nje nije mogao da napravi ženu. Razišli su se zbog njegovog ogromnog ega.

Dijana i danas izgleda zanosno, o čemu svjedoče i fotke koje postavlja na Instagramu. Bivša starleta i glumica izdala je i knjigu o svom životu, koju je predstavila prošle godine.

3 Komentara na "Ovako danas izgleda najpoznatija starleta bivše Jugoslavije"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend