Showbiz

Ovako je Kejt Midlton zavela princa

Prije nego što je postala vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton je bila obična studentkinja i učestvovala je u raznim studentskim aktivnostima.

Jedna od njih bila je i humanitarna modna revija naziva “Don’t Walk” koju svake godine organizuje fakultet Sent Endrjus i u kojoj je Kejt učestvovala 2002. godine.

Tada 19-godišnja Kejt se okušala u ulozi manekenke pa je pistom prošetala u prozirnoj haljini dizajnerke Šarlot Tod u kojoj je princa Vilijama, koji je pratio reviju iz prvog reda, oborila s nogu, iako ju je već poznavao.

“Vau, Kejt je seksi”, prokomentarisao je tada princ svom prijatelju Fergusu Bojdu s kojim je sjedio, prenosi Harpers Bazar.

A da je u ovom golišavom izdanju Kejt prvi put privukla Vilijamovu pažnju potvrdio je i njihov zajednički prijatelj i bivši kolega s fakulteta Iton, koji su obojica pohađali, Pet Dankan.

“Bilo je to pred kraj njihove prve godine faksa. I ja sam bio na događaju i bilo je puno zgodnih djevojaka. Kejt je nosila izazovnu, potpuno prozirnu haljinu i Vilijam nije mogao da skine pogled s nje”, ispričao je Dankan u intervjuu za E! News 2011. godine.

Godinu dana nakon, Kejt i Vilijam su započeli vezu, a sve ostalo je istorija.

Zanimljivo je da je prozirnu haljinu koju je Kejt nosila na reviji, njena dizajnerka prodala 2011, iste godine kada su se Kejt i Vilijam vjenčali i to za vrtoglavih 125 hiljada dolara.

Send this to a friend