Showbiz

Ove dvije Spajsice su bile u intimnoj vezi

Melani Braun, odnosno Mel B, rekla je u emisiji Pirsa Morgana da je imala “intimne susrete” sa Džeri Horner, odnosno Džindžer Spajs.

“Pa da, desilo se. Mrzjeće me što sam ovo priznala! Znam da je sad sva fensi, u kući na selu, sa mužem i djetetom… Ali bilo je prepuno strasti. Ona ima prelijepe grudi… Desilo se, smijale smo se tome poslije i to je to,” priznala je Mel.

Dailymail prenosi da je nakon emisije morala da zove svoju “bivšu” i da joj se izvinjava što je intimne detalje iznijela u javnost.

List prenosi da će ova priča naljutila Kristijana Hornera, prvog čovjeka Red Bul tima u Formuli jedan, koji je “uložio vrijeme i novac da izgradi novi, mirni imidž” za svoju suprugu.

Braunova je proteklih godina imala turbulentan period. Razvela se od supruga Stivena Belafontea, optužila ga za nasilje, on nju za konzumiranje narkotika, a kulminacija cijele priče bila je kada je otkriveno da su njih dvoje organizovali “trojke” i to sa dadiljom svog djeteta.

Džeri Horner nije se nije oglasila povodom ovog otkrića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VNdoje
Gost
VNdoje

Bilo prepuno strasti sa osobom istog pola, muz i zena organizovali “trojke” sa dadiljom svog djeteta. Zapadna Sodoma i Gomora…

Topićka
Gost
Topićka

Ima ima i kod nas nego ne izlazis mnogo…

Stari svat
Gost
Stari svat

Srećno bilo. Ima li što novo?

Send this to a friend