Showbiz

Ove žene je volio Petar Božović

Glumac Petar Božović 2012. godine je rekao drugi put sudbonosno “da”, lijepoj Snežani. Kada govori o njoj, glumac ne štedi lijepe riječi.

Petar i Snežana su se najprije nekoliko godina zabavljali, a onda su riješili da se vjenčanju. Božović je otkrio da mu je Snežana vratila vjeru u ljubav, vjeru u to da se i u zrelim godinama može osjetiti ona najljepša radost.

Snežana i Petar

U intervjuima je umio da je nazove “dar od Boga”, a nije skrivao da najviše voli da joj ugađa, da čini sve kako bi njoj bilo najbolje.

“Bog mi je dao Snežanu i, na sreću, umio sam to da prepoznam. Ne znam kako to drugi nijesu vidjeli. Rekao sam joj: “Ti se šetaš među gomilom slijepaca. Kako te drugi nijesu uočili? Gdje si bila do sad?” Ona mi je motiv za život. Ovo vrijeme je toliko gadno i us*ano da vam se i život ponekad smuči, pa kažem sebi da sam dosta i poživio, ali onda se sjetim da imam nju, nekoga s kim dijelim dobro i zlo”.

Božović je imao i dobar brak sa prvom suprugom, glumicom Marinom Koljubajevom, koja je sedamdesetih važila za jednu od najljepših Beograđanki.

Bila je žena istaknute ljepote i veoma talentovana glumica. Igrala je u filmovima “Vaga za tačno mjerenje”, “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, “Višnja na Tašmajdanu”. Marina je preminula 2004. u Beogradu, u 53. godini.

Sa Božovićem ima sina Draška koji je poznatom glumcu 2005. podario unuku Anđeliju.

Send this to a friend