Showbiz

Pakao Sandre Bulok, mislila da joj je sin umro

Sandra Bulok

Glumica Sandra Bulok (57) je otvoreno pričala o mentalnim problemima s kojim se bori nakon niza traumatičnih životnih iskustava.

Ona je istakla da se danas osjeća bolje zahvaljujući terapiji desenzibilizacije i reelaboravije uz pomoć pokreta očiju, ali je bila u izuzetno lošem stanju, prenosi “insider.com”.

“Gledala sam svoje tijelo i mislila “Slomiće se”. Nisam dobro reagovala na ono što mi se dešavalo”, ispričala je Sandra.

Kako je otkrila, ona je doživjela niz vrlo stresnih situacija, a prva od njih je bio napad koji je Sandrin sin doživio zbog visoke temperature i zbog kog je ona mislila da ga gubi.

“Mislila sam da je umro. Mislila sam da je gotovo”, rekla je glumica, a još uvijek se nije oporavila ni od situacije u kojoj je ujeo otvrovni pauk.

Dva dana poslije toga, ona je podigla kosu u punđu i otišla na dodjelu Oskara, ali se ispostavilo da su se prezategnute vlasi i posledice ujeda odrazile na njenu kosu, koja je počela da opada u pramenovima ostavljajuću pečate.

Baš kad je stresa bilo previše, dogodila se i najstrašnija stvar u njihovim životima. U pitanju je upad Džošue Džejmsa Korbeta, progonitelja koji je bio opsjednut Sandrom, u njenu porodičnu kuću 2014. godine. Kako je istakla, zahvalna je što njen sin u tom trenutku nije bio kod kuće.

“To je bila jedina noć kada Luis nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: “Hajde da ga odvedem u moj stan”, a on se nalazi prekoputa. Prostorija koja je sada moj garderober tada je bila njegova soba, a da se sve nije desilo tako kako jeste, to bi zauvijek promijenilo naše živote”, ispričala je Sandra.

Glumica je pozvala policiju i Korbet je ubrzo uhapšen, ali ona više nije bila ista osoba.

“Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala lijevo i počela da jecam”, ispričala je ona i istakla da je morala da se sabere zbog svog sina.

“Rekla sam sebi – ja sam samohrana majka, a ovo dijete nema od mene šta da upije osim traume, i straha, i sramote u najvažnijem trenutku svog života i pomislila sam kako ne smijem da stavim takav teret na svoje prelijepo dijete”.

Glumica je nakon toga krenula na terapiju, zbog koje je vrlo zahvalna, a ističe da kao dijete nije učena da traži pomoć.

“Naučila sam da tražim da mi se pomogne. Nisam dobra u tome. Nisam tako vaspitana. Ali morala sam da tražim pomoć. I dalje nisam sjajna u tome, ali popravljam se”, iskrena je Sandra.

Send this to a friend