Showbiz

Pamela odustala od botoksa: Važnija je unutrašnja ljepota

I dok se brojne svjetske zvijezde podvrgavaju plastičnim operacijama te koriste kozmetičke preparate protiv starenja, glumica Pamela Anderson daje sve od sebe kako bi ostarila na prirodan način. Loše iskustvo koje je imala sa botoksom, natjeralo je seks bombu devedesetih da bude odlučna i ne koristi nikakve hiruške intervencije i ne pokušava da se podmladi.

“Ja sam posljednja osoba koja bi ikada probala botoks, ali, eto, probala sam. Osjećala sam se kao da mi oči tonu u glavu, toliko da mi se činilo da ne ličim više na samu sebe. Sad mi ne pada na pamet da radim bilo šta slično”, rekla je Pamela u intervjuu za magazin People.

“Smatram da morate malo da držite do sebe, ali neki ljudi zaista pretjeruju u tome. Ja nisam opsednuta botoksom i operacijama”, izjavila je glumica.

Pamela je istakla da je njena ličnost odraz godina koje ima, a ne spoljašnji izgled.

“Tako je kako je. Pored toga, osjećam se kao da se neprestano podmlađujem i to me gura naprijed. Znate kako kažu, ljepota dolazi iznutra. Sve je u prihvatanju stvari kakve god da jesu i onog osjećaja spokoja kad znate da cijenite ono što imate. I pola posla je odrađeno”, tvrdi fatalna Pem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Kakav akrep od zene.

Gost
Gost
Gost

Ah kako ima dobre sise!

Send this to a friend