Showbiz

Pjevač o princezi Dajani: Htjela je da spava sa mnom, znao sam da je to loša ideja

U novoj biografiji pokojnog Džordža Majkla objavljeni su njegovi intervjui koje javnost do sada nije imala prilike da vidi. U njima pjevač opisuje svoj odnos s princezom Dajanom, koju je upoznao 1993. godine na koncertu za borbu protiv AIDS-a. Brzo su postali prijatelji pa su se često družili i čuli telefonom. Dajana mu se povjeravala oko svog propalog braka s princom Čarlsom, a čini se da je ona od pjevača htjela i više od prijateljstva.

“Brzo smo “kliknuli” i imali smo posebnu vezu. Kad sam je nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se razvodi. Rekla je da mora da pobjegne što dalje od kraljevske porodice koja nije baš puna ljubavi prema njoj”, rekao je Džordž Majkl.

Tvrdio je i da nije bilo nikakve sumnje da je htjela da budu ljubavnici.

“Bila je poput mnogih žena koje sam privlačio. Vide u meni nešto. Neke stvari su se dogodile koje su pokazale da je jako privlačim. To uopšte nije bilo upitno. Nikad nismo spavali zajedno jer sam znao da bi to bila katastrofalna ideja”, rekao je Džordž.

Zbog svega toga on njoj nije htio da se često javlja, ali zato je ona njega stalno zvala i htjela da se vide.

Džordž je bio homoseksualac i u to vrijeme bio s brazilskim modelom Anselmom Felepom, koji je preminuo od komplikacija uzrokovanih AIDS-om 1993. godine.

Džordž Majkl preminuo je na Božić 2016. godine, a biografija autora Dejvida Nolana izlazi uskoro u Velikoj Britaniji.

Send this to a friend