Showbiz Strahuje za sebe i fanove

Pjevačica otkrila zašto napušta svoj dom u koferu

Iako je potpuno otvorena kada je riječ o njenim pjesmama, Tejlor Svift drži privatni život ispod radara.

Fanovi rijetko kada znaju gdje se ona nalazi, a svoju lokaciju pjevačica krije zbog velikog razloga. Ona je idol mnogim ljudima širom svijeta, pa je nažalost zbog toga često bila na meti uhoda i fanova koji su opsjednuti njome.

U nedavnom intervjuu otkrila je da se često susreće sa uhodama i da mora da bude veoma oprezna kada se i gdje pojavljuje u javnosti kada govori o tome gdje se nalazi.

“Kako su sve moje adrese javno objavljene na Internetu, ljudi se često pojavljuju nepozvani. Kao što su na primjer momci koji su umislili da smo u braku”, rekla je pjevačica.

Jedan od njenih uhoda bio je uhapšen čak 3 puta zbog provale u njen stan kada ona nije bila kod kuće. Čovjek koji je organima gonjenja poznat pod imenom Rodžer Alvarado, obijao je njena ulazna vrata, kupao se u njenom kupatilu i spavao u njenom krevetu.

Iako nikada nije povrijedio pjevačicu, ona se uvijek priprema na ono najgore i rekla je da uvijek pri ruci ima opremu za prvu pomoć jer se nikada ne zna kada neko može da joj provali u kuću naoružan.

Zato ona putuje potpuno inkognito. 2017. godine pojavila se teorija da pjevačica nekada napušta svoj dom u koferu, podsjeća Cheat Sheet. To je potkrijepila i fotografija na kojoj njeni tjelohranitelji iznose iz stana veliki kofer. Njen kolega Zejn Malik potvrdio je ove tvrdnje 2018. godine.

Ona se boji i kada je na turneji, ali ne samo za svoju nego i za bezbjednost fanova. Naročito je u strahu poslije bombaškog napada u Mančester Areni na koncertu Arijane Grande i pucnjave u Vegasu. Zato ne žali novac kada je organizacija koncerta u pitanju jer želi da svi budu bezbjeni i mnogo novca ulaže u obezbjeđenje.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Marko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Hahaha

Send this to a friend