Showbiz

Porede je sa Sofijom Loren: Madalina je najpoželjnija žena na svjetskoj javnoj sceni

Madalina Genea (33) ili kako su je mediji prozvali rumunska Sofija Loren, koja je još prije dvije godine zasijenila sve na festivalu u Veneciji, a danas je nazivaju najljepšom ženom na svijetu, odmara ovih dana sa svojim novim partnerom u Portofinu.

Genea je model i glumica, a u medijima širom svijeta se pojavila zbog ljubavnih veza u kojima je bila u posljednjih nekoliko godina, kao i zbog svog izgleda.

Ona se zabavljala sa Džerardom Batlerom, Leonardom Dikaprijom, Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlotu.

Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima.

Madalina je počela da se bavi manekenstvom kada je imala samo 15 godina. Prve revije uradila je u Milanu, gdje i sada živi.

Pojavila se i u spotu Erosa Ramacotija za pjesmu “Il tempo tra di noi”, a 2010. učestvovala u italijanskom “Plesu sa zvijezdama”.

Piste je zamijenila filmskim kamerama i igrala prvo u italijanskom filmu “I Soliti idioti”, nakon čega je dobila ulogu u filmu “Don Hamingway”. Igrala je pored slavnog Majkla Kejna u filmu “Youth” (igrala je Mis svijeta), a onda i “Zulenderu 2”.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
Eto takoNatasaAnimusZoranMaja V. ♌
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto tako
Gost
Eto tako

Lijepa,ali ipak je Sofke nepreradjena bila

Natasa
Gost
Natasa

Prelijepa Madalina

Animus
Gost
Animus

Jedna je Sofija…

Zoran
Gost
Zoran

Bomba je.

Maja V. ♌
Gost
Maja V. ♌

Zgodna jesteee, ali ni primaci Sofiji 🙂
Loren je prirodna ljepota♥️

Send this to a friend