Showbiz

Poslije razvoda nije željela ljubav, ali poznati muzičar je imao strpljenja

Foto: Boško Karanović

Glumica Katarina Žutić duže od decenije uživa u ljubavi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, sa kojim se dugo poznavala i družila prije nego što su otpočeli vezu.

Prethodno je četiri godine bila u braku sa grafičkim dizajnerom Sašom Lazarevićem. Poslije razvoda nije bila zainteresovana za novu ljubav, ali je Nemanja imao strpljenja i razumijevanja.

“Shvatila sam da me „muvacka“, da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je uslijedilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila posljednja stvar koju sam željela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vrijeme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja”, otkrila je svojevremeno Katarina za magazin Glorija.

Da se zaljubio, Nemanji je postalo jasno kada je sanjao kako se drži za ruke sa Katarinom. Drugovi iz benda „Jarboli“, kojima se povjerio, savjetovali su ga da joj kaže šta osjeća.

“Nazvao sam je i saopštio joj da bih gledao „Kosu“, u kojoj je ona igrala u „Ateljeu 212“. Napomenuo sam joj kao značajnu stvar da bih na predstavu došao sam i da bih nešto razgovarao sa njom, ako ima vremena”.

Tako je sve krenulo. I mada je Kaja u startu jasno stavila do znanja da nije spremna za vezivanje, ponajmanje za novi brak, on je imao mnogo razumijevanja.

“Jedan dan smo se viđali, sljedeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Bili smo zajedno na nekim javnim mjestima, prije svega na koncertima, čak mislim da su nas slikali, ali malo ljudi je znalo da smo u vezi. To je u startu bio princip kako smo funkcionisali”, pričala je.

Foto: ATA Images

Počeli su da žive zajedno šest mjeseci kasnije, i više se nisu razdvajali.

U posljednje vrijeme često su u vikendici nadomak Beograda, a simpatična glumica nedavno je za HELLO! ispričala da tamo gaji svoj mali vrt.

“Stvarno je divno, mada moj muž kaže da sam kao neka engleska baba, samo sadim i zalivam cvijeće”.

Send this to a friend