Showbiz

Poslije torture i pakla kroz koji je prošla starija sestra Miice Dabović srela se sa ocem

Foto: Petar Đorđević

Kada se svojevremeno pojavila u emisiji “Život priča” autorke Tanje Vojtehovski i prisjetila se bolnih detalja iz prošlosti starija sestra Milice Dabović, takođe košarkašica Jelica Dabović, privukla je veliku pažnju javnosti i medija.

Nesrećna žena ispričala je da je preživjela tornado psihičkog i fizičkog zlostavljanja od trenera sa kojima je radila, momaka sa kojima se zabavljala, a prvenstveno od oca Milana Dabovića, koji je, navodno, nju majku, brata i sestre maltretirao godinama.

U želji da pomogne drugima sa istom sudbinom ona je ispričala stravične scene zbog kojih su mnogi tada u publici zaplakali. Iz svega toga, pa čak i kada joj je bomba pukla u stanu i raznijela djelove tijela, izvukla se jača nego ikada, napisala knjigu, pokrenula blog i pomirila se sa sestrama, koje su je krivile da je javno svojom pričom obrukala porodicu.

Foto: Privatna Arhiva

Milica je čak u jednom intervjuu spomenula da Jelica laže te da ona nikada nije bila zlostavljana, ipak sestre Dabović sve su izgladile. Ono što je manje vjerovatno bilo da će se dogoditi, a dogodilo se, jeste da je starija sestra Milice Dabović uspjela da zakopa ratne sjekire i sa ocem, svojim zlostavljačem. U prilog tome govore fotografije sa svadbe Ane Dabović, kojoj je cijela porodica prisustvovala. Očigledno da je uz dobru volju i srce Jelica upjela da oprosti ocu.

Send this to a friend