Showbiz Folker od januara prošle godine u ljubavi sa Podgoričankom

Potukli se Aca Lukas i Nina Lačević

Folk pjevač Aca Lukas 8. januara oko 4.30 napravio je skandal u Crnoj Gori kada se potukao sa svojom djevojkom, Podgoričankom Nikolijom Ninom Lačević. Lukas i atraktivna brineta koja je domaćoj javnosti poznata kao članica “ženske bande”, žestoko su posvađali nakon pjevačevog nastupa u u Budvi, nakon čega je došlo i do fizičkog okršaja u jednom poznatom hotelu.

Naime, Aca i Nina se viđaju od januara prošle godine isključivo u Crnoj Gori jer je Lačevićevoj zabranjen ulazak u Srbiju. Izvor Kurira je dobio potvrde iz hotela da je došlo do tuče, a detalje je ispričala Nina.

“Nije mi prijatno da govorim o tome, ali pošto se Lukas ponio neljudski prema meni, objasniću o čemu se radi. On je doputovao kod mene početkom nedjelje i zajedno smo bili na njegovom nastupu u Nikšiću. Dan poslije smo otišli u Budvu, gdje je takođe imao tezgu. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je trebalo da krene na nastup. Nije mu se radilo, pa sam mu poručila: “Ajde, bre, ne mogu ja umjesto tebe da pevam”. Bio je nervozan jer ga je bolio želudac, a i ja sam bila malo nervozna pošto nisam htjela da idem, ali, eto, krenuli smo i on je počeo da pjeva. U pauzama mi je prigovarao da sam previše ozbiljna i da ne gledam u njega dok nastupa”, priča Nina i dodaje kako je svađa među njima počela tek poslije svirke.

“U bekstejdžu mi je rekao: “Ozbiljno si mi pokvarila nastup”. Na to sam mu uzvratila: “Šta si ti mislio, da ćeš ti okom, a ja skokom. Ako si navikao da sve cure jure za tobom, da ti padaju pod noge, mole, ja nisam takva”. Nisam željela da slušam njegovo prigovaranje, pa sam otišla u auto da ga sačekam. Kad smo stigli u hotel, rekao mi je da se zbog takvih stvari svađao sa ženom i da ne treba da se ponavlja istorija. Podsjetila sam ga da je on zvao mene, a ne ja njega i da ne izigrava dripca i mangupa. Počeo je da se dere, a ja sam ga upozoravala da snizi ton. Tada me je odgurnuo i pala sam na ladicu pored kreveta. Nastavili smo da se svađamo, udaramo jedno drugo. Njemu je toliko pozlilo da mu je išla voda na usta, uplašila sam se da nije epi-napad, pa sam mu dala gazirani sok da popije. Ubrzo je došla policija, a ja sam u stanici rekla da smo imali verbalni okršaj jer mi ga je bilo žao, pošto me je do tamo preklinjao da ga ne optužim zbog toga što već ima problem sa nasiljem. Nisam htjela da ostanem s njim, pa sam se vratila u Podgoricu. U putu sam povraćala, pa sam otišla direktno u bolnicu i uradila ljekarske preglede”, kaže Nina.

Podgoričanka je podnijela prijavu protiv folk zvijezde iako to prvobitno nije namjeravala.

“To je zaslužio jer je ispao đubre. Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Sve smo mogli da riješimo. Nije bilo potrebe da se tako bacakamo po podu i da dolazi policija. Mi se svađamo, mirimo već godinu dana, ali ja neću da trpim njegove budalaštine”, poručila je Nina.

“Na ovo nemam komentar”, rekao je pjevač koji je i ranije optuživan za nasilje nad ženama.

54

avatar
1000
40
14
0
 
51
PeroBudimo realniMitarvjecna da jeMaitland Niles
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Majku mu , pa sve lose vijesti ! Ja ne znam sto je ovo! Evo ova , konkretno, ima puno ljudi da pogodi!!! Spavat nece moc!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

jeste li bili namirisani ….mici ovo sa portala kurirci

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Idem da povratim.

Grmalj
Gost
Grmalj

Samo da napisem da uopste nisam procitao ovo. Ko god jeste on je znatno gluplji sada.

Mitar
Gost
Mitar

Sram te bilo! Oni se biju a ti nijesi ni procitao zasto!!!! ( ovo je sarkazam , za one koji su citali ):):):)

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Е ја се преварих па прочитах и заиста мислим да ми је коефицијент интелигенције опао након читања. Мораћу заобилазит портале мјесец дана да се повратим.

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Samo mi jedno jasno nije …. ko đevojke ubjedi da su ljepše sa ovakvim usnama?

Pero
Gost
Pero

stalno se ovo pitam

šveđanin
Gost
šveđanin

što ga je prijavljivala, što mu nije poslala na gajbu članice drugarice bande

ana
Gost
ana

Gori ste od Skandala…Ako Nina zauzima medijski prostor odmah da se ubijemo

Sox
Gost
Sox

Pazi se Lujo da te ne osisa😂

Gojko
Gost
Gojko

Da nisu oko ovoga zakona sto?

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Je li moguce da citirate Ninu L. ??
Sta je ovo ???

Zuti
Gost
Zuti

Propalo se

marea
Gost
marea

Pa citiraju i darmanovica

Ranko
Gost
Ranko

Sabanska posla

Ja sam
Gost
Ja sam

Rodjena dama

Perjanik
Gost
Perjanik

Pa ko je pobijedio

...
Gost
...

Hahahahahaahah, ovo je komedija 😂😂 A greoteeee 😔

Cuca
Gost
Cuca

I nakraj su se vjencali, imali mnogo decice I zijeli u blagostanju do kraja zivota.
Kao u bajci …Hahahahahajajahaha

Send this to a friend